Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дали може да ми каже некој каде можам да најдам автомат за вода, оние со туби од 20л, по сендвичари со ги има. И, по можност ако ја знаете цена на истиот.
Од Горска вода го даваат гратис, ама треба и да земаш вода од кај нив (точна количина не знам)
Таков апарат за вода има и кај пластичарите, а за цена не знам. Имш различни големини и цената варира.

Да прашам за совет.
Сакам да купам од оние малине фрижидерчиња ама во Рамстор видов дека се 1.000 денари, па некако евтино ми изгледа.
Знае некој по други мести какви се цените? Дан се расипе ова одма? Има гаранција?

???????? :(

Порано преносни ладилници имаше во продавниците на Техномаркет и Нептун.
Провери по овие продавници за бела техника.
Тоа 1000ден е многу мала цена...јас кога се распрашував беа 3500ден + :)

Сликиве најдобро го доловуваат она што го барам, моделот на цвикери

milan-fwaw2011-boy-in-orange.jpg

И култнава класика од филм

feature_00901_summer_style_top_ten_mens_ray_ban_sunglasses_in_movies_1.jpg

Алудирам на цвикот од Мајкл Медсен ( типот најлево ) и Тим Рот ( втор од десно кон лево ) а и Стив Бушеми ( најдесно ) такоџе исти цвик има али кај овие двајца највоочлив е.

Во Скопјево начекав едни, Ray Ban, али како што ме информираа, 9000 коштаат што искрено, многу е ...
Не бирам фирма, сеедно, подготвен сум да изџвакам максимум до 4000 за ваков цвик и тоа апла ако имам убер мал избор, па би ви бил ептен благодарен ако може да ме упатите на локации низ Скопјево да барам ваков тип на наочари со поадекватна цена која би можел да си ја дозволам.

milan-fwaw2011-boy-in-orange.jpg

И култнава класика од филм

feature_00901_summer_style_top_ten_mens_ray_ban_sunglasses_in_movies_1.jpg

Алудирам на цвикот од Мајкл Медсен ( типот најлево ) и Тим Рот ( втор од десно кон лево ) а и Стив Бушеми ( најдесно ) такоџе исти цвик има али кај овие двајца највоочлив е.

Во Скопјево начекав едни, Ray Ban, али како што ме информираа, 9000 коштаат што искрено, многу е ...
Не бирам фирма, сеедно, подготвен сум да изџвакам максимум до 4000 за ваков цвик и тоа апла ако имам убер мал избор, па би ви бил ептен благодарен ако може да ме упатите на локации низ Скопјево да барам ваков тип на наочари со поадекватна цена која би можел да си ја дозволам.
Порачај си од амазон.ком, имаш и неоргинали по 1-2 долари.

Провери и во Drop IN. Има ваков тип на наочари Independent, ама пластика се. Некои 800 денари и со бела рамка. Ако ти одговараат такви помини од таму.

Провери и во Drop IN. Има ваков тип на наочари Independent, ама пластика се. Некои 800 денари и со бела рамка. Ако ти одговараат такви помини од таму.
Ми требаат црни, ако имаат ќе отидам и таму само кажи ми локација на местото.

Се праат ли негде во градов беџови со текст по желба? :)

Каде можам да ги најдам кај нас слушалкиве (Sony MDR-V700)?
И по која цена?
237594_1154269136_large.jpg

Каде можам да ги најдам кај нас слушалкиве (Sony MDR-V700)?
И по која цена?
237594_1154269136_large.jpg
Ги гледав истиве во АМЦ во Соравиа пред некој ден, донеле супер ствари таму.... Само не видов вакви имаше црни и зелени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom