Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам овакви ствари што се шијат на облека? Не знам како се викаат баш али сликава ќе појасни

P_H0B05_1130184.JPG

Не мислам баш дезенот да е ваков, само за да сватите што барам. Дезенот не е битен, пожелно е нешто по како за девојче.

на македонски се викаат прешивки , а на англиски patch ... јас купив едно од интернет со амблемот на Ламборџини
1292165055-24303-0.jpg

Zdravo kade mozam da go najdam ovoj zvuk/provik http://www.youtube.com/watch?v=NZszCrBzdKk 0:48
Како мислиш каде можеш да го најдеш? у метрополис на сите жирки го има а моеш и да си пуштиш гласна музика да се умишљаваш дека си на журка и со уште 10 другари да се дерете уууу уууууу

Како мислиш каде можеш да го најдеш? у метрополис на сите жирки го има а моеш и да си пуштиш гласна музика да се умишљаваш дека си на журка и со уште 10 другари да се дерете уууу уууууу
vo audio format :)

Каде во Скопјево може да најдам "water resistant watch" не треба да е марка али па и да не ми се расипе на прво ставање у вода и најбитно ми е да има штоперица, а по пристојна цена. Глеав на интернет има интересни модели али не вршат достава до МК.

Каде во Скопјево може да најдам "water resistant watch" не треба да е марка али па и да не ми се расипе на прво ставање у вода и најбитно ми е да има штоперица, а по пристојна цена. Глеав на интернет има интересни модели али не вршат достава до МК.
Коа веќе можеш од интернет да купуваш,земи си од И-бај хехе...
иначе мене ми требаат скинерски и нацистички беџови во Прилеп,Битола или Скопје кај има? :)

Коа веќе можеш од интернет да купуваш,земи си од И-бај хехе...
иначе мене ми требаат скинерски и нацистички беџови во Прилеп,Битола или Скопје кај има? :)
види тука прашај
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002205385420
--- надополнето: Jun 23, 2011 12:31 AM ---
Еве и за тебе линк

Вршат достава до МК и со кои картици може да се изврши плаќањето?
Повеќето производи на ибеј имаат достава до Македонија. Си пишува таму убаво, разгледај кај секој производ Shipping and payment.

а некое друго место да не знаете

Сигурно ги наоѓаш во SEWA на плоштад. Проверено и купено. Чинам дека беа до 100 денари или тука некаде.
на македонски се викаат прешивки , а на англиски patch ... јас купив едно од интернет со амблемот на Ламборџини

Фала ви многу(y)

Ако мислиш да ја користиш штоперицата под вода, тогаш "не марка" саат не ти врши работа...додуша и "марка" часовник тоа ретко го прави. Часовник со штоперица која е безбедна за операција под вода чини доста $$ . Единствено можеби некој G-Shock на Casio да ти заврши работа иако од производителот не е препорачано стискање копчиња под вода.

Ако мислиш да ја користиш штоперицата под вода, тогаш "не марка" саат не ти врши работа...додуша и "марка" часовник тоа ретко го прави. Часовник со штоперица која е безбедна за операција под вода чини доста $$ . Единствено можеби некој G-Shock на Casio да ти заврши работа иако од производителот не е препорачано стискање копчиња под вода.

Па за тоа ми треба највеќе, гледав и јас G-Shock али некако мн е голем за тренинг, барам некој полесен, треба да разгледам едино некој од адидас, најк итн...

Дали знае некој дали има новчаници во метал шопот во лептокарија, и која цена се? ... ://

Не знам каде да се обратам, па ајде тука
Знае ли некој од девојките дали и како можам да исчистам смола од панталони, или нема никакви шанси :(:confused:

Не знам каде да се обратам, па ајде тука
Знае ли некој од девојките дали и како можам да исчистам смола од панталони, или нема никакви шанси :(:confused:
Со пегла, преку весник пробај. Треба да опали ова.

Каде можам да најдам полимерна глина??
Или да не знае некој кај го преместија штандот од рамстор доле (кај што продаваа таква глина)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom