K-15 (официјална тема)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Треба да направи Тошка некој од неговите епик монолози. Стар е за да го глуми оној познат шизик што сите го знаат у маало, ама може да проба :)

Кој ти е мој? :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еееее браво рокенрола, влегов во темава само за да го напишам тоа.
Ептен би било јако, Тошо да направи некој монолог за пуштање, адаптиран на новиве услови и времиња. Баш би било јако! :)

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Некој вчерашната дневна доза.. нешто со #докторе било, барем така читав дека скечот бил мн.добар :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.870
Поени од реакции
1.621
Ни К-15 не се она што беа првиве епизоди од новата сезона се катастрофа се надевам понатака ќе имат подобри и посмешни скечеви

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ни К-15 не се она што беа првиве епизоди од новата сезона се катастрофа се надевам понатака ќе имат подобри и посмешни скечеви
Јас не би бил толку оптимистичен, со оглед на тоа што не се креативни веќе неколку сезони (поточно речено веќе 8-9 години), а не само сега.

В

Вори

Гостин
Ебаве луѓето,олабавете.Сфативме дека не се како што биле пред 10 години можеби,ама ај вие па 18 години бидете секогаш најсмешни,бидете секогаш иновативни и различни од другите.

Новиве видеа се солидни,очекувам уште повеќе да бидат добри.И не кењајте за најдоброто нешто во Македонија што се тиче комедија,сатира и исмејување некого.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Првото видео со Стојнето им беше добро, сега ова второво промашено.Стара финта ова со државата (n)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Абе овие ептен се накурчиле... на нивната официјална фејсбук страна не примаат никакви критики, ако на пример напишете дека скечевите биле лоши, не ви се свиѓаат... одма бришат коментар.

На овој линк: http://www.facebook.com/k15production/posts/10150405024265779

... се оставени сите позитивни коментари, а негативните се избришани. Вториот пат напишав 'Џабе пишуваме, ко ни бришаат коментари. Сите негативни коментари се избришани, само позитивните се оставени.' и после 2 минути ме исфрлија од групата и кога претиснав лајк повторно на групата, забрането ми е да пишувам т.е. ништо не можам да правам само да ги гледам постовите.

А скечевите, за сеа катастрофа...

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Да точно така да олабавиме со тоа дека биле порано добри К15
неможе секогаш да бидеме исти ,времињата се менуваат па така и ние
--- надополнето: Dec 9, 2011 1:27 PM ---
... се оставени сите позитивни коментари, а негативните се избришани. Вториот пат напишав 'Џабе пишуваме, ко ни бришаат коментари. Сите негативни коментари се избришани, само позитивните се оставени.' и после 2 минути ме исфрлија од групата и кога претиснав лајк повторно на групата, забрането ми е да пишувам т.е. ништо не можам да правам само да ги гледам постовите.
е така и јас на Жаре -Еден на Еден му пишав коментар на неговата фејсбук страна ликн од каде пишуваше за него нешто , јас не сакав да биде злонамерно ама се накурчи и ме исфрли од групата ,и сега неможам да му пишувам никаков коментар ,тоа е одма некој се лути кога ќе му пишеш коментар негативен

Kajgana Shop

На врв Bottom