K-15 (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да направи Тошка некој од неговите епик монолози. Стар е за да го глуми оној познат шизик што сите го знаат у маало, ама може да проба :)

Кој ти е мој? :pos:

Еееее браво рокенрола, влегов во темава само за да го напишам тоа.
Ептен би било јако, Тошо да направи некој монолог за пуштање, адаптиран на новиве услови и времиња. Баш би било јако! :)

Некој вчерашната дневна доза.. нешто со #докторе било, барем така читав дека скечот бил мн.добар :)

Некој вчерашната дневна доза.. нешто со #докторе било, барем така читав дека скечот бил мн.добар :)

не е баш мн. добар, али солиден е. :)

Ни К-15 не се она што беа првиве епизоди од новата сезона се катастрофа се надевам понатака ќе имат подобри и посмешни скечеви

Ни К-15 не се она што беа првиве епизоди од новата сезона се катастрофа се надевам понатака ќе имат подобри и посмешни скечеви

Јас не би бил толку оптимистичен, со оглед на тоа што не се креативни веќе неколку сезони (поточно речено веќе 8-9 години), а не само сега.

Ебаве луѓето,олабавете.Сфативме дека не се како што биле пред 10 години можеби,ама ај вие па 18 години бидете секогаш најсмешни,бидете секогаш иновативни и различни од другите.

Новиве видеа се солидни,очекувам уште повеќе да бидат добри.И не кењајте за најдоброто нешто во Македонија што се тиче комедија,сатира и исмејување некого.

Првото видео со Стојнето им беше добро, сега ова второво промашено.Стара финта ова со државата (n)

Абе овие ептен се накурчиле... на нивната официјална фејсбук страна не примаат никакви критики, ако на пример напишете дека скечевите биле лоши, не ви се свиѓаат... одма бришат коментар.

На овој линк: http://www.facebook.com/k15production/posts/10150405024265779

... се оставени сите позитивни коментари, а негативните се избришани. Вториот пат напишав 'Џабе пишуваме, ко ни бришаат коментари. Сите негативни коментари се избришани, само позитивните се оставени.' и после 2 минути ме исфрлија од групата и кога претиснав лајк повторно на групата, забрането ми е да пишувам т.е. ништо не можам да правам само да ги гледам постовите.

А скечевите, за сеа катастрофа...

Да точно така да олабавиме со тоа дека биле порано добри К15
неможе секогаш да бидеме исти ,времињата се менуваат па така и ние
--- надополнето: Dec 9, 2011 1:27 PM ---
... се оставени сите позитивни коментари, а негативните се избришани. Вториот пат напишав 'Џабе пишуваме, ко ни бришаат коментари. Сите негативни коментари се избришани, само позитивните се оставени.' и после 2 минути ме исфрлија од групата и кога претиснав лајк повторно на групата, забрането ми е да пишувам т.е. ништо не можам да правам само да ги гледам постовите.
е така и јас на Жаре -Еден на Еден му пишав коментар на неговата фејсбук страна ликн од каде пишуваше за него нешто , јас не сакав да биде злонамерно ама се накурчи и ме исфрли од групата ,и сега неможам да му пишувам никаков коментар ,тоа е одма некој се лути кога ќе му пишеш коментар негативен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom