K-15 (официјална тема)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
На YouTube некој да го прикачи??? За оние кој нема да имаат можност да гледаат денеска...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Јас сакам да прават скечеви со емисии во живо и разговор на дадени теми, еве еден скеч за доказ колку се добри

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Благодарение на Рамковски Андреј ја има епизодата на јутјуб,он е најголемиот фан на К15 во државава ,Почит до него и тоа најголем

Овој скеч им беше добар ,супер е малку тупење со Цацко безвезе 5 минути ,најак дел кога викаат Рацете на масаа!! Цацко вика Неможам јас не ме собира:pos:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Благодарение на Рамковски Андреј ја има епизодата на јутјуб,он е најголемиот фан на К15 во државава ,Почит до него и тоа најголем

Овој скеч им беше добар ,супер е малку тупење со Цацко безвезе 5 минути ,најак дел кога викаат Рацете на масаа!! Цацко вика Неможам јас не ме собира:pos:
Андреј работеше со нив, не знам дали уште работи, ама им беше помошник нешто, затоа и има пристап до видеата. Сигурно си приметил дека има бајаги, дури некои што никаде на друго место не можеш да ги најдеш.

За скечот, да беше тупење и вицови до пола, ама грабежот им вредеше.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Многу ми е криво што Миле Паника не е тој шо беше.

Заради ова најмногу ми е жал, сегашниов Миле е без врска...зошто неможе да бидат како порано? Набаре неможе Миле пак вака да се глупира..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Пак продолжват со старите и веќе видени вицој, кревет мевет... Иновативноста 0...

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Јас би сакал да се вратат постарите ликови на К15
Бапчо ,Џемо Биљбиљ и тој со него што беше ... и да се спојат со овие новиве би биле уште појаки

A ja гледал некој рекламава :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Чекајте бе, прва епизода е. Неможат да се вратат тие скечови од 90тите, не зависи тоа само од нив, живееме у поразлично „време“ сега...

Инаку, не само Миле, него општо монолозите им се најјаките скечови... Дури и тие на Цацко...

Обично не се смеам ко ретардиран на секоја пцовка, али Цацко кога пцуе...

и го фана она малечкото да го еба, го напика у ќошето да го еба, таман да фанам да го колам да го еам, ми избега да го еам, ела вамо да те еам, ми прсна да го еам... Живеј, твој ксмет било...

и ова...

Каа Тито каа Хитлер, и каа Наполеон можеби не, ама каа Тито каа Хитлер не се раѓа човек....
А сеа шо, шо сеа !? :pos:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Еве ја, денешната епизода:

мрш бе педер скопски :pos:

Јас би сакал да се вратат постарите ликови на К15
Бапчо ,Џемо Биљбиљ и тој со него што беше ... и да се спојат со овие новиве би биле уште појаки

A ja гледал некој рекламава :D
добре добре
кај е тој чоек 100 год го нема

инаку рекламата јака е (како и сите други)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јако беше ова со Сексот и селото хахахахаха.... Помина доста време откако нивен скеч ми се допаѓал или на кој вака сум се изнасмеала. Така нека продолжат!

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Гледам дека даваат и репризно скечеви од тогаш кога првпат почнаа со новите ликови и уште додека им беше телевизијата

Kajgana Shop

На врв Bottom