koj saka da ve odnesam vo dolina na duhovi neka me kontactira (senat_1234@hotmail.com ) samo ke ve odnesam i ja nema da se doblizham tamu
Сега пак ќе ти одговорам и пак ќе не избришат. Ама не се лутам. Ако тоа е решение за да заштитам некој од твоите зли намери (доколку ги имаш) тогаш нека ме избришат.koj saka da ve odnesam vo dolina na duhovi neka me kontactira (senat_1234@hotmail.com ) samo ke ve odnesam i ja nema da se doblizham tamu
Види таква куќа не знам кај има, ама ако сакаш да те однесам во Охрид кај мене, ѕидовите се само со гипс картон плочи а меѓу нив имаш стаклена волна, изолација за никаде. А прибидејќи сум побајаги прдешлија, а ако спиеш немирно, по дифолт ќе се будиш и ќе мислиш дека има духови.. значи ако сакаш...Imam edno prasanje! Dali nekoj znaj nekoja kuka opsednata so duhovi? Ne e vazno kade zivej samo da bidi taa kuka vo Makedonijava inaku jas ziveam vo Prilep! Pa ako sakate kazete i kazete nekoe iskustvo povrzano so duhovi
Нејќам многу, многу да се мешам, ама мало дете, не само мало дете, било кој од нас ако се разбуди и види дека има некој до него ќе изреагира избувно...Ќе рипне од кревет, ќе почне да вика, во на сестра ти случајот верувам дека ќе почнела и да плаче. Така да...Едно е да веруваш во задгробен живот и сите тие работи што доаѓаат со него, ама да веруваш во фантазијата на мало дете.. Тоа е едноставно, без никаква навреда, глупаво.Megu drugoto koga veke pisuvam za ova eve uste edna rabota koja sakam da ja spodelam so vas. Imam sestra i koga bese pomala i se sluci edna mnogu cudna rabota i uste ne znaeme dali sonuvala ili vistina bilo. Ona vika deka bila budna. Znaci sestra mi spiela i odednas se razbudila. Toa bilo na pladne. I videla dete obleceno do crno kako sedi do nejziniot krevet i nesto pisuva. Nekoe vreme go gledala sestra mi i pak legnala da spie.
Isto kako na sestra ti mi se ima sluceno i mene bev buden a do mene imase stara baba i mi zborese...sega moze da bilo samo halucinacia ili neznam sto ama eve se sluciPa ne bese bas malecko dete sestra mi, togas mislam deka bese 3 ili 4 oddelenie. A toa sto ne izreagirala ne znaci deka ne se uplasila, no i ona mislela deka sonuva i zatoa pak legnala da spie ama eve koga i da ja prasame za toa vika deka vistina go videla.
Колку си патетичен,немаш појма братkoj saka da ve odnesam vo dolina na duhovi neka me kontactira (senat_1234@hotmail.com ) samo ke ve odnesam i ja nema da se doblizham tamu
naprotiv, decata mnogu pomalku se plashat od takvi raboti, nekoi i voopshto nemaat strav...Pa ne bese bas malecko dete sestra mi, togas mislam deka bese 3 ili 4 oddelenie. A toa sto ne izreagirala ne znaci deka ne se uplasila, no i ona mislela deka sonuva i zatoa pak legnala da spie ama eve koga i da ja prasame za toa vika deka vistina go videla.
Па нормално е зошто се помалку се плашат. Од една страна такви работи не постојат, а од друга секој втор цртан филм и игран филм на ТВ е со духови вампири и врколаци, на некој начин тоа е секојдневние, па така истото го доживуваат и како забава или убава возбудлива „авантура“.naprotiv, decata mnogu pomalku se plashat od takvi raboti, nekoi i voopshto nemaat strav...
Gradinkata u Gazi baba, znam deka kratko vreme posle otvaranjeto ja zatvorile i deka se desavaat cudni raboti tamu. Inace za istata iam slusnato od drugar sto zivee u Gazi baba ne sum bila i nekam ni da idam ali koga i da se spomne vakva tema u drustvo muabetot stiga samo do "gradinkata u Gazi baba" sto tocno se desava tamu neznam. Ako sakas da istrazis knock your self outi pokraj toa sto temava samata po sebe si e edno golemo tabyyyyyyyyyy,sepak poveke se razocaruvam koga nekoj sarlatan ke napise nesto provokativno a nema vrska od toa.
znaci sakam da kazam iskreno se nadevav deka ovde ke sretnam malku poseriozni luge,ama ne bilo bas taka .
i pokraj toa sto nessa alcarin izreagira burno na pokanata od gurba jas sekako mi pisav na mail i veke edna nedela cekam odgovor no nema i sega se prasuvam dali nekogas ke se pojavi nekoj sto ke mi dade edna navistina dobra pricina koja zasluzuva dobra istraga,znaci ako nekoj znae nesto slobodno neka mi pise i jas ke si prezemam inicijativa na moja smetka,pa ima li takov??????///
Да да секако,особито отидете навечер може ќе напраите софра со некој наркомани,а ако ви фали материјал за доградба на куќата,се оти јабана(на кој шо му требаше) уште ќерамидите и сандачето од инсталацијата останаа...велес позади болница има куќа одма до местото го викаат германски оти демек порано од војната на тоа место биле закопани германски војници