Kуќи опседнати од духови?

N

Nessa Alcarin

Гостин
koj saka da ve odnesam vo dolina na duhovi neka me kontactira (senat_1234@hotmail.com ) samo ke ve odnesam i ja nema da se doblizham tamu
Сега пак ќе ти одговорам и пак ќе не избришат. Ама не се лутам. Ако тоа е решение за да заштитам некој од твоите зли намери (доколку ги имаш) тогаш нека ме избришат.
Значи кажи информации за местото, некоја случка што се случило за да дискутираме, а не да да повикуваш девојки и дечки да ги носиш по ниви.
Знај дека овде има корисници кој не се полнолетни и кои веруваат во тие работи.
Затоа те прашав, Која ти е намерата со оставање на e-mail адреса јавно? Толку ли си очаен?

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Imam edno prasanje! Dali nekoj znaj nekoja kuka opsednata so duhovi? Ne e vazno kade zivej samo da bidi taa kuka vo Makedonijava inaku jas ziveam vo Prilep! Pa ako sakate kazete i kazete nekoe iskustvo povrzano so duhovi
Види таква куќа не знам кај има, ама ако сакаш да те однесам во Охрид кај мене, ѕидовите се само со гипс картон плочи а меѓу нив имаш стаклена волна, изолација за никаде. А прибидејќи сум побајаги прдешлија, а ако спиеш немирно, по дифолт ќе се будиш и ќе мислиш дека има духови.. значи ако сакаш...

Член од
9 ноември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
3
Sakav da kazam nesto vo vrska so temava. Imav porano decko od Madzari i cesto pati odev kaj nego na gosti. Vo blizina na negovata kuka imase edna golema i ubava kuka, ama napustena. Mi imase kazano deka se prodava ama nikoj ne saka da ja kupi i nekolku pati se menuvale sopstvenicite ama nikoj ne izdrzuval poveke od nekolku meseci. Poslednite soptsvenici ja renovirale i ja uredile ama ne izdrzale, bidejki mnogu cudni raboti se slucuvale vnatre. Kukata e stvarno ubava ama e sega zapustena, obrasnata so treva i trnje. A najcudno od se e sto karsi kukata ima crkva (se zbori deka pod kukata ima grobovi koi i pripagaat na crkvata). Znaat lugeto sto ziveat tamu za koja kuka zboruvam. Ako znae nekoj nesto poveke neka pise bidejki odamna ne sum bila i ne znam dali nekoj se vselil ili uste taka stoi.

Megu drugoto koga veke pisuvam za ova eve uste edna rabota koja sakam da ja spodelam so vas. Imam sestra i koga bese pomala i se sluci edna mnogu cudna rabota i uste ne znaeme dali sonuvala ili vistina bilo. Ona vika deka bila budna. Znaci sestra mi spiela i odednas se razbudila. Toa bilo na pladne. I videla dete obleceno do crno kako sedi do nejziniot krevet i nesto pisuva. Nekoe vreme go gledala sestra mi i pak legnala da spie.

Член од
9 ноември 2011
Мислења
15
Поени од реакции
1
Megu drugoto koga veke pisuvam za ova eve uste edna rabota koja sakam da ja spodelam so vas. Imam sestra i koga bese pomala i se sluci edna mnogu cudna rabota i uste ne znaeme dali sonuvala ili vistina bilo. Ona vika deka bila budna. Znaci sestra mi spiela i odednas se razbudila. Toa bilo na pladne. I videla dete obleceno do crno kako sedi do nejziniot krevet i nesto pisuva. Nekoe vreme go gledala sestra mi i pak legnala da spie.
Нејќам многу, многу да се мешам, ама мало дете, не само мало дете, било кој од нас ако се разбуди и види дека има некој до него ќе изреагира избувно...Ќе рипне од кревет, ќе почне да вика, во на сестра ти случајот верувам дека ќе почнела и да плаче. Така да...Едно е да веруваш во задгробен живот и сите тие работи што доаѓаат со него, ама да веруваш во фантазијата на мало дете.. Тоа е едноставно, без никаква навреда, глупаво.

Член од
9 ноември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
3
Pa ne bese bas malecko dete sestra mi, togas mislam deka bese 3 ili 4 oddelenie. A toa sto ne izreagirala ne znaci deka ne se uplasila, no i ona mislela deka sonuva i zatoa pak legnala da spie ama eve koga i da ja prasame za toa vika deka vistina go videla.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Pa ne bese bas malecko dete sestra mi, togas mislam deka bese 3 ili 4 oddelenie. A toa sto ne izreagirala ne znaci deka ne se uplasila, no i ona mislela deka sonuva i zatoa pak legnala da spie ama eve koga i da ja prasame za toa vika deka vistina go videla.
Isto kako na sestra ti mi se ima sluceno i mene bev buden a do mene imase stara baba i mi zborese...sega moze da bilo samo halucinacia ili neznam sto ama eve se sluci

Член од
9 ноември 2011
Мислења
15
Поени од реакции
1
Како халуцинација од успаноста..да го прифаќам. :)

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
naprotiv, decata mnogu pomalku se plashat od takvi raboti, nekoi i voopshto nemaat strav...

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
naprotiv, decata mnogu pomalku se plashat od takvi raboti, nekoi i voopshto nemaat strav...
Па нормално е зошто се помалку се плашат. Од една страна такви работи не постојат, а од друга секој втор цртан филм и игран филм на ТВ е со духови вампири и врколаци, на некој начин тоа е секојдневние, па така истото го доживуваат и како забава или убава возбудлива „авантура“. :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
велес позади болница има куќа одма до местото го викаат германски оти демек порано од војната на тоа место биле закопани германски војници

Член од
4 ноември 2011
Мислења
36
Поени од реакции
37
i pokraj toa sto temava samata po sebe si e edno golemo tabyyyyyyyyyy,sepak poveke se razocaruvam koga nekoj sarlatan ke napise nesto provokativno a nema vrska od toa.
znaci sakam da kazam iskreno se nadevav deka ovde ke sretnam malku poseriozni luge,ama ne bilo bas taka .
i pokraj toa sto nessa alcarin izreagira burno na pokanata od gurba jas sekako mi pisav na mail i veke edna nedela cekam odgovor no nema i sega se prasuvam dali nekogas ke se pojavi nekoj sto ke mi dade edna navistina dobra pricina koja zasluzuva dobra istraga,znaci ako nekoj znae nesto slobodno neka mi pise i jas ke si prezemam inicijativa na moja smetka,pa ima li takov??????///

AntiZionist

undergoing construction
Член од
31 март 2009
Мислења
305
Поени од реакции
144
i pokraj toa sto temava samata po sebe si e edno golemo tabyyyyyyyyyy,sepak poveke se razocaruvam koga nekoj sarlatan ke napise nesto provokativno a nema vrska od toa.
znaci sakam da kazam iskreno se nadevav deka ovde ke sretnam malku poseriozni luge,ama ne bilo bas taka .
i pokraj toa sto nessa alcarin izreagira burno na pokanata od gurba jas sekako mi pisav na mail i veke edna nedela cekam odgovor no nema i sega se prasuvam dali nekogas ke se pojavi nekoj sto ke mi dade edna navistina dobra pricina koja zasluzuva dobra istraga,znaci ako nekoj znae nesto slobodno neka mi pise i jas ke si prezemam inicijativa na moja smetka,pa ima li takov??????///
Gradinkata u Gazi baba, znam deka kratko vreme posle otvaranjeto ja zatvorile i deka se desavaat cudni raboti tamu. Inace za istata iam slusnato od drugar sto zivee u Gazi baba ne sum bila i nekam ni da idam ali koga i da se spomne vakva tema u drustvo muabetot stiga samo do "gradinkata u Gazi baba" sto tocno se desava tamu neznam. Ako sakas da istrazis knock your self out :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
велес позади болница има куќа одма до местото го викаат германски оти демек порано од војната на тоа место биле закопани германски војници
Да да секако,особито отидете навечер може ќе напраите софра со некој наркомани,а ако ви фали материјал за доградба на куќата,се оти јабана(на кој шо му требаше) уште ќерамидите и сандачето од инсталацијата останаа...

Kajgana Shop

На врв Bottom