iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Дали ќе премините на iphone 6

• Да

Гласови: 8 15,7%
  • Не

Гласови: 43 84,3%

• Вкупно гласачи
    51
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Интересно е исто така, кога самсунг или било кој ќе извади нов уред, корисниците на ејпл не се замараат ни 2 посто. Но, кога ќе излезе нов ајфон, тогаш сите се напињаат на ајфонот, лесно се виткал, имал 1гб рам, имал курци-палци. Не ми е јасно зошто се замараат толку? Дека ејпл вади подобри телефони или?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.082
Поени од реакции
42.790
Интересно е исто така, кога самсунг или било кој ќе извади нов уред, корисниците на ејпл не се замараат ни 2 посто. Но, кога ќе излезе нов ајфон, тогаш сите се напињаат на ајфонот, лесно се виткал, имал 1гб рам, имал курци-палци. Не ми е јасно зошто се замараат толку? Дека ејпл вади подобри телефони или?
brat4e ostaj gi ljubomorni du6i4ki hehe

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Dobro be bate te gledam spies na temava,od petni zili se napinjas protiv apple,pa tatko ti da bese na CEO na Samsung nemase da go potis do tolku.Pa tebe onie sektasite od Herbalife moze voda da ti nosat,sto tolku imas protiv apple,da ne ti ja zema nekoe bate so ajfon zenskata?So negovi pari koj sto saka ke si pravi,daj olabavi malku.
a na videoto lg nexus 5 a on zbori za samsung....apple fanboy at his best

Член од
22 август 2011
Мислења
28
Поени од реакции
16
Дали некој знае ако го купам iphone 6 од USA without contract дали ќе работе со вип сим картичка...прашав во apple store и ми рекоа дека unlocked верзијата ќе излезе дури после два месеци а јас сум во USA уште две недели,,,немам време за чекање хехе..Познавам дечки лани што го имат купено iphone 5s од AT&T веднаш штом излезе и кога се вратија во МК им работеше на вип картичка...е сега не сум сигурна дали и iphone 6 ќе работи??

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
Прашај си у Америка. Ако не работи лесно е идеш у тетово или гостивар и ти го отклучуваат. Јас денес добив Iphone 6 plus :) му стаив картица и одма фати мрежа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
1200 eвра :LOL:
За тие пари 3 телефони ќе си купам и ќе ги менувам 3 пати во денот.
Секоја чест за иновациите и хардверскиот дел . Но сметам дизајнот е ужасен и пластичен . 5 инчи тој не е воозможно да го носиш во џеб . И крајот на краиштата со aye револуцујата не знам колку ќе ни се најде на човештвото . поздрав apple fun .
Толку од мене :D

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Никој не ни знае кога испаѓаат телефоните на Самсунг а за Ајфоните чекаат 1 саат пред да почне презентацијата и од утре дента цел свет од 7-77 знае дека излезил нов Ајфон .

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Никој не ни знае кога испаѓаат телефоните на Самсунг а за Ајфоните чекаат 1 саат пред да почне презентацијата и од утре дента цел свет од 7-77 знае дека излезил нов Ајфон .
Како мислиш никој не знае? Па обично тие вадаат по 4 уреди годишно. Ноте 4, с5, с5 мини, с5 алфа, с5 ултра, с5 фамили, и разни глупости. Слушај ми зборот за 5 месеци ќе излезе нов с6

Sent from my iPhone using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.969
Поени од реакции
7.097
Не ги тролајте Епл толку, кутрите првпат прават толку голем телефон, човечки е да се греши :D

Kajgana Shop

На врв Bottom