- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.884
The HTC 8X is well priced at 550 Euro on introduction, while the HTC 8S is very keenly priced at 299 EuroШто цена би бил отприлика htc 8s?
Зуне со windows phone 8 нема да биде повеќе.Многу интересно делуваат и овие и Нокиите. Windows-от исто така е доста интересен, само не можам да смислам се да префрлам на телефон со Zune. Тоа ми е забелешката и кај iTunes и iOS, па и кај овие.
Дизајнот е слична како кај лумиа,но така е наложено од мајкрософт за да биде препознатлив како Win.Phone 8 слично како ајфо со исти дизајни, сепак не е толку разочарувачи искрено мене ми се допаѓа дизајнот дури и подобар дизајн од ЛумиаПрво и основно,HTC ме разочара со овој модел кога станува збор за дизајнот...тие едно време важеа за едни од подобрите дизајнери на телефони.Ова сега што го гледам е како да мајкрософт им наложил на сите производители кој ќе стават Windows 8,да имаат 99% ист дизајн
Разочарувачки.
Zune мн ке те изненади на позитивно барем мене ме изненади досегаМногу интересно делуваат и овие и Нокиите. Windows-от исто така е доста интересен, само не можам да смислам се да префрлам на телефон со Zune. Тоа ми е забелешката и кај iTunes и iOS, па и кај овие.
Немам ништо против Zune, само не сакам да бидам ограничен да го користам за префрлање ствари на телефон и слични ствари. И ајфонов ме нервира за некои работи што не можам да ги направам едноставно како на андроид. Значи ништо против немам и двете платфотми, се надевам и верувам дека ти е одлично, другар има WP7.5, и е ок од тоа што сум го чепкал. Мене лично, за она што го сакам, ми одговара андроидот. Поздрав!Zune мн ке те изненади на позитивно барем мене ме изненади досега
Фала богу сите си имаме вкус и нешто што бараме и сакаме ма да сваќам зошто велиш така =)Немам ништо против Zune, само не сакам да бидам ограничен да го користам за префрлање ствари на телефон и слични ствари. И ајфонов ме нервира за некои работи што не можам да ги направам едноставно како на андроид. Значи ништо против немам и двете платфотми, се надевам и верувам дека ти е одлично, другар има WP7.5, и е ок од тоа што сум го чепкал. Мене лично, за она што го сакам, ми одговара андроидот. Поздрав!