- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.474
- Поени од реакции
- 41.732
The HTC 8X is well priced at 550 Euro on introduction, while the HTC 8S is very keenly priced at 299 EuroШто цена би бил отприлика htc 8s?![]()
Зуне со windows phone 8 нема да биде повеќе.Многу интересно делуваат и овие и Нокиите. Windows-от исто така е доста интересен, само не можам да смислам се да префрлам на телефон со Zune. Тоа ми е забелешката и кај iTunes и iOS, па и кај овие.
Дизајнот е слична како кај лумиа,но така е наложено од мајкрософт за да биде препознатлив како Win.Phone 8 слично како ајфо со исти дизајни, сепак не е толку разочарувачи искрено мене ми се допаѓа дизајнот дури и подобар дизајн од ЛумиаПрво и основно,HTC ме разочара со овој модел кога станува збор за дизајнот...тие едно време важеа за едни од подобрите дизајнери на телефони.Ова сега што го гледам е како да мајкрософт им наложил на сите производители кој ќе стават Windows 8,да имаат 99% ист дизајн
![]()
![]()
Разочарувачки.
Zune мн ке те изненади на позитивно барем мене ме изненади досегаМногу интересно делуваат и овие и Нокиите. Windows-от исто така е доста интересен, само не можам да смислам се да префрлам на телефон со Zune. Тоа ми е забелешката и кај iTunes и iOS, па и кај овие.
Немам ништо против Zune, само не сакам да бидам ограничен да го користам за префрлање ствари на телефон и слични ствари. И ајфонов ме нервира за некои работи што не можам да ги направам едноставно како на андроид. Значи ништо против немам и двете платфотми, се надевам и верувам дека ти е одлично, другар има WP7.5, и е ок од тоа што сум го чепкал. Мене лично, за она што го сакам, ми одговара андроидот. Поздрав!Zune мн ке те изненади на позитивно барем мене ме изненади досега![]()
Фала богу сите си имаме вкус и нешто што бараме и сакамеНемам ништо против Zune, само не сакам да бидам ограничен да го користам за префрлање ствари на телефон и слични ствари. И ајфонов ме нервира за некои работи што не можам да ги направам едноставно како на андроид. Значи ништо против немам и двете платфотми, се надевам и верувам дека ти е одлично, другар има WP7.5, и е ок од тоа што сум го чепкал. Мене лично, за она што го сакам, ми одговара андроидот. Поздрав!