Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке го има во повеќе бои, погледни ги сликите, значи за сечиј вкус.HTC 8X добар е, но 8S не ми се допаѓа. А што е работава со жолтава боја? Па ако бидат во жолта боја невидена катастрофа ќе бидат.
Да не е лоша жолтата на Htc-то, ама сепак мислам дека на Nokia-та највеке ке и прилега онаа нивната плава нијанса, но сепак се работи за вкус.Баш жолтата највеќе ми се допаѓа (иако не би купил за сега WP), ама интересна е дефинитивно. Мора ли да биде црн или бел телефонов? И таа на Нокијата жолтата е исто многу интересна.
Тиња? Знаеш ли каква глупост тресна. Процесорот на 8s e сосема дoволен за WP8.Само 8х овој 8s е тиња не го бива за ништо дури читав дека Windows 8 нема добро да работи на конфигурација која ја има 8s
Windows на мобилни телефони го има долго време уште пред андроид и ios воопшто и да се појават.Фала богу сите си имаме вкус и нешто што бараме и сакамема да сваќам зошто велиш така =)
Јас мислам дека Windows е на раб на револуција со телефоните па и редно беше. Мн е млад во поглед спрема Ios и Android а веќе ги има и ги стига нивните апликации јас мислам ке ги помини во скората иднина
Тиња? Знаеш ли каква глупост тресна. Процесорот на 8s e сосема дoволен за WP8.
И оперативниот систем е Windows Phone 8, не Windows 8. Тоа се сосема два различни операривни система за сосема две различни платформи, PC и мобилни телефони.
На 8S ќе му оди цената некаде до кај 15к? или тешка работа?