Ке го има во повеќе бои, погледни ги сликите, значи за сечиј вкус.HTC 8X добар е, но 8S не ми се допаѓа. А што е работава со жолтава боја? Па ако бидат во жолта боја невидена катастрофа ќе бидат.
Да не е лоша жолтата на Htc-то, ама сепак мислам дека на Nokia-та највеке ке и прилега онаа нивната плава нијанса, но сепак се работи за вкус.Баш жолтата највеќе ми се допаѓа (иако не би купил за сега WP), ама интересна е дефинитивно. Мора ли да биде црн или бел телефонов? И таа на Нокијата жолтата е исто многу интересна.
Тиња? Знаеш ли каква глупост тресна. Процесорот на 8s e сосема дoволен за WP8.Само 8х овој 8s е тиња не го бива за ништо дури читав дека Windows 8 нема добро да работи на конфигурација која ја има 8s
Windows на мобилни телефони го има долго време уште пред андроид и ios воопшто и да се појават.Фала богу сите си имаме вкус и нешто што бараме и сакаме ма да сваќам зошто велиш така =)
Јас мислам дека Windows е на раб на револуција со телефоните па и редно беше. Мн е млад во поглед спрема Ios и Android а веќе ги има и ги стига нивните апликации јас мислам ке ги помини во скората иднина
Фала што ми кажа не знаевТиња? Знаеш ли каква глупост тресна. Процесорот на 8s e сосема дoволен за WP8.
И оперативниот систем е Windows Phone 8, не Windows 8. Тоа се сосема два различни операривни система за сосема две различни платформи, PC и мобилни телефони.
На претплата? Мислам дека цената на овај телефон ќе му биде да го купиш отклучен околу 15/16 000 денари. Така да на претплата би требало за околу 9000 денари да го има. Ќе видиме.На 8S ќе му оди цената некаде до кај 15к? или тешка работа?