How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Поглупа епизода незнам... Не ја догледав неможев да издржам.

Мислев дека нема ништо да ја надмине по глупавост оваа со римувањето, ама оваа веке беше врвот.... Којзнае уште колко вакви ке има до крајот :place:

Не ми се верува на што потрошив 20 минути, едвај чекам да заврши.

Што се однесува до епизодава: 'How I Met Your Mother' Creators Apologize For Racism In 'Slapsgiving' Episode

Инаку:
The "How I Met Your Mother" creators had the entire series planned out ... if the show had only lasted eight seasons.
At the Television Critics Association winter press tour, co-creators Craig Thomas and Carter Bays revealed that they had an eight-season plan from the pilot. At the beginning of Season 2, they filmed scenes with Ted's kids intended for the series finale, so they wouldn't have to worry about them aging. Thomas said we'll see that footage in the series finale on March 31.
But if the show had ended as planned, with eight seasons under its belt, the mother wouldn't have been newcomer -- known only as The Mother -- Cristin Milioti. Instead, Bays said, "We both kind of agreed: Ted meeting Victoria ... it would have been Victoria probably."

Thomas said, “Ashley Williams reading this, like ‘Motherf--ker! That would have been awesome!'" Last year, CBS negotiated an extra season, which was only granted when Jason Segel, who plays Marshall, signed on after at first refusing.
Ете како требало да испадне, а Маршал прво уопште не сакал да учествува во 9тата сезона.
Извор.

Изгледа само мене ми беше интересна последната епизода (14) :-D.

Робин :pos::pos:!!! Јебем ти Саут Парк канејдиан џоукс ..
1510823_763260567035220_948328683_n.jpg

Мене сите од оваа година(2014) ми се јаки епизоди,вие сте хејтери 'бате :icon_lol:

Баш ми личат како од прва сезона епизодите,некако тој шмек ми е вратен.

Мене сите од оваа година(2014) ми се јаки епизоди,вие сте хејтери 'бате :icon_lol:
Еј друже, не зезај. Колку појаки епизоди имала оваа серија во предходните сезони. Оваа сезона Тед најмногу ми тупе, Робин почна да ме нервира иако ми беше поомилена, Барни се едно исто, Маршал заглавен некаде по патиштата на Америка, жити Лили што ми е уште смешна. Според мене најслаба сезона до сега.

Еј друже, не зезај. Колку појаки епизоди имала оваа серија во предходните сезони. Оваа сезона Тед најмногу ми тупе, Робин почна да ме нервира иако ми беше поомилена, Барни се едно исто, Маршал заглавен некаде по патиштата на Америка, жити Лили што ми е уште смешна. Според мене најслаба сезона до сега.

И мене ми беа глупи тие епизоди со маршал на пат и со црнчугите ради квота шо ги бутаат по епизоди,ко кај нас браќава,ама зборев за од оваа година последниве 2-3 епизоди,смешно беше барни кога се очука толку многу што збореше само вистина,тоа со учителите смешно ми беше.......башка и е врати пиздаријата меѓу Лили и Маршал што реално само ја прескокнаа ко ништо да не било во втора сезона,не се реши ко што треба.

Што знам мене последниве смешни ми беа,до душа оваа апла последнава само на почеток ја уклучив видов само со мајката ќе биде,таа незнам дали е смешна ќе видиме. :)

Баш ми личат како од прва сезона епизодите,некако тој шмек ми е вратен.

Мене лично последниве две ми се ок.
Оваа со мајката (не е комедија, нема многу смеење) ми беше симпатична епизода, онака за разлабавување.
И претходната со Барни кога беше пијан беше ок.

Претходните 5-6 беа ужасни, барем по мој вкус.

Јас си ја гледам како семејна драма and it works.
Во 5-6 епизоди ќе се насмеам еднаш и крај приче...

Остануваат уште 5 редовни епизоди и плус едночасовното финале. Сега оди на пауза до 24.02.2014, а финалето е на 31.03.2014.

Или оддалечете се 2 метра од мониторот .. :D:D
aWZvw2n_700b.jpg

ПС - Некни си направив ХИМИМ маратонче. Последните 3-4 епизоди се супер! (y)

Ја почнав серијата пред 3-4 дена , по една сезона гледам на ден. :icon_mrgr: Овој Барни е ненормален лик , ме потсеќа на Чарли од Two and a half men. Моментално сум до 5та епизода од 4та сезона , најдобра епизода до сеа кога Тед се селеше кај Робин , и кога Барни му го украде камионот со стварите , и потоа разговорот на телефонот што да прави ако сака да си го поврати. :pos:

I'm not Barney , but I heard this guy is awesome. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom