How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Епа сеа се HIMYM и TBBT...кога ќе заврши еднава, само вторава ќе остане (па уште кога ќе земеш дека ја продолжија за 3 сезони...)

Иако премина во романтична комедија мислам дека ќе биде интересна,(потенцирам интересна) последнава епизода :)

Иначе има шпекулации дека ја водат серијата кон тоа мајката да умре, Тед и Робин после икс години да завршат заедно...
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Иначе има шпекулации дека ја водат серијата кон тоа мајката да умре, Тед и Робин после икс години да завршат заедно...
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
and that`t kids how to ruin a perfectly awesome sitcom.
Добро де, им пишува начелото „морон“ или стварно толку се отидени.

Не бе не верувам, јес да се отидени во главите, ама ако случајно бидне се тоа, ондак 9 години џабе емитување на серијава.

Реално, на никој не му е гајле како ќе заврши серија туку да заврши серијата

Реално, на никој не му е гајле како ќе заврши серија туку да заврши серијата

Ептен си во право. Немам гледано скоро две сезони, ќе ја изгледам последнава епизода онака и ич к*р не ме боли дали е умрена, силувана или жива закопана :D

Последно уредено:
немав гледано можда 4-5 месеци, од презафатеност и ај реков сабајлево дури јадев да пуштам една еп. да се вратам да ја догледам, читав ќе завршувала. Комедијата која премина во драма конечно дојде до крајот. Како е иначе серијата помеѓу 12 еп и крајот има добри епизоди?

Вечерната епизода ќе трае еден час. End of an era.

Вечерната епизода ќе трае еден час. End of an era.
И замисли после тоа april's fool - уште една сезона.... :confused:
Кога ќе се појави на торентиве? Пошо дали да чекам, а утре ме чека работа.

Можеби не беше најсмешниот ситком што постои во етерот, но дефинитивно еден од оние со душа. И дефинитивно еден од најинтелегентните склопени приказни во ваков тип на серија, со внимавање и поврзување на детали и слично.

Секако заслужуваат почит за тоа што успеаа да истуркаат цели 9 години на телевизија. Очекувам да остане запаметен години подоцна и да стане еден вид телевизиска класика.

И замисли после тоа april's fool - уште една сезона.... :confused:
Кога ќе се појави на торентиве? Пошо дали да чекам, а утре ме чека работа.
по наше време почиња во 2, а торентите испаѓаат 5-10 минути по крајот од премиерата на тв
не знам сеа колку ќе трае 1 саат епизода + реклами, до 4h макс. ќе ја има

по наше време почиња во 2, а торентите испаѓаат 5-10 минути по крајот од премиерата на тв
не знам сеа колку ќе трае 1 саат епизода + реклами, до 4h макс. ќе ја има
нишо... ќе ја глеам утре у канцеларија ако шефот не ме фати :D

На Megashare ја има ама без превод кој сака да ја гледа последната епизода
(Не го читај спојлерот ако не си ја гледал последната епизода :D )
Искрено мене ми се допадна крајот,бидејки цела сезона беше венчавката на Робин и Барни не верувам некој дека го очекуваше овој крај ,по што многу пати спомнуваа во минатите сезони за договорот пред 40 ако се уште не се во брак....а за Барни некако глупо ми беше само како заврши на крајот направи дете и ајде толко , ама ајде...криво лево некако направија да биде добра епизодата,најдобра може да се каже од последната сезона,пошто другите беа FAIL .
Е сега општо за серијата мислам дека најголемата грешка им беше што го сменија правецот некако после 6-тата сезона , почнаа драмите и некако почнаа да се фокусират повеке како да ги поврзат епизодите , сторијата итн и изгубија на квалитет на епизодите, како Шпанска серија стана...ама поради добриот рејтинг на првите 6 сезони сепак мислам дека HIMYM спага во категорија на серии кои треба да се изгледат обавезно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom