How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Bad picture ? Not even once ! :D
988318_710602838967660_186813131_n.jpg

Добар. Очекував дека баш ти ќе бидеш тој што ќе направи нешто вакво ама мислев дека ќе направиш нешто посуптилно, пример фотошоп од НПХ а во позадина еднорози, атомски бомби и разни глупости :icon_mrgr:

Него сликава ти е ставена од кај главата на некој а ?
Очекувам сека Asylum да направат некој sci-fi за вакви луѓе во стилот на јајцеглави :ROFLMAO:

Никој не искоментира нешто за последната епизода.

А за BC(WW)?

Една од подобрите епзоиди, мајката дефинитивно треба да добие повеќе минутажа и дијалог, внесува свежина и нешто интересно во серијата.

Никој не искоментира нешто за последната епизода.

А за BC(WW)?

Една од подобрите епзоиди, мајката дефинитивно треба да добие повеќе минутажа и дијалог, внесува свежина и нешто интересно во серијата.

BC e крив. Ептен го направија sissy. :D
Се` на се` нејќу да преречам последнава сезона направи добар камбек. Сеа не е тоа тоа, ама ако ги гледаш епизода по епизода, доволно си е. Мајката знаев дека е таква у карактер, иначе Тед ќе останеше девица до крајот на животот. Се уклапаат едноставно. А на моменти ме нервира тој.
Лили ми е ќеф више не ја хејтам толку као порано. Thank you Linus. :D

Мене ова ми е најклише сезона,башка тоа што се убиваат од повторување едни исто ствари,тед уште ја свиѓа робин,дали она уште го свиѓа него итн итн....налет више. Досадно е до смрт.
Скроз на сила ја гледам последнава сезона,тоа фенк ју лајнус ми иде на живци а обично лили ми е поомилена.

Баш сакам да има некој не очекуван крај и се ова да е сторија на луд старец по име тед кој живее во лудница и од време на време добива посети од неговите пријатели барни,робин,лили и машал. :p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom