Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.842
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали знеш како се вика песната, пред некој ден ја го гледав клипот ама сега го тргнале
Како само одговоара песната за сценава. Една од ретките сцени(кога Хаус е под вода) каде што прикажува среќно и ослободено лице.
дали знеш како се вика песната, пред некој ден ја го гледав клипот ама сега го тргнале![]()
Затоа што Хју Лори е британецОти бе на swan song Хју на британски зборит.
Инаку ја завршив вчера серијава, секако една од подобрите што некогаш постоела. 6 години гледање неконстатно, а последниве 5-6 месеци си дозволив по една епизода на ден. Брилијатна хумористична драма би рекол. Крајот ептен ми се допадна и кога би размислил подобро нема друга реална опција како би завршила серијата без режисерите да би ризикувале да уништат 8 години тешка работа.
Хаус се промени, тоа дека ќе се случеше ни беше јасно на сите. Мислам дека тоа што најмногу и даде шмек на ова серија е Вилсон и неговото пријателство со Хаус, кој остана со него и во најтешките моменти, а со тоа ми беше јасно на крај дека Хаус нема да се самоубие, пошто реално немаше смисла Вилсон сам да пројде низ неговите последни месеци живот. Вака заедно ќе одат за Тајланд, ќе ги разебаат пола курви у Вегаз, и Вилсон нема да умре сам. Ми се допаѓа семихепи ендингот дефинитивно, и да, кога ќе завршиш некоја серија незнајш шо да прајш со животот.