House M.D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Нели не се менуваат луѓето? People don't change. Епа грешка, видиш, се менувале.
Епа за мене тоа е целиот муабет. Се додека филозофираш за другите, живееш во заблуда. Можеш најрационално да размислуваш, да си сигурен дека си во право. Но, кога ќе ги осетиш нештата на своја кожа, се` се менува.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.823
Поени од реакции
6.528
Многу глупо заврши House. People don't change only circumstances do. Ќе беше многу боље да видевме како ќе се снајде и дали уопште ќе се снајде без Вилсон ( можеа да го убијат 1-2 епизоди пред крајот) него ова riding into the sunset bullshit. Без Вилсон House ќе биде приморан да се смени, тоа ќе беше достоен крај дали ќе може да се промени House а не ова. House не се промени у последната епизода да се сменеше немаше да си ја заебеше шансата со Форман. Се после тоа колку го направи за Вилсон толку го направи и за себе.

Ф

Фил Ајви

Гостин
како мало дете се израдував кога ја прочитав пораката shut up you idiot, се се само Хаус мртов не

така си се тешам јас, демек не е толку добро финалето со некој ненормален крај бидејќи сигурно ќе плачев по уште некоја сезона... овака си велам добро што на време ја завршија :(

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Spoiler alert.
Не можев да најдам видео од сценава, кога Хаус мислеше дека се ослободи од неа после инсулинскиот шок.

А нема видео ни од финалната сцена на серијава :(
Како и да е иста песна.

enjoy yourself
i'ts later than you think
....

nou

Член од
19 мај 2012
Мислења
31
Поени од реакции
13
SHUT UP YOU IDIOT

Можеа и подобро од ова. Крајот беше очигледен ама ајде. (Покрај изнесувањето на телото итн. итн) Не може човек кој живее во болка да си го одземе животот само затоа што би одел во затвор.
Според мене далеку подобар крај би бил да си вети Хаус дека ќе се промени и тогаш да му падне покривот на глава.

Како и да е.
Хаус постави секакви прашања во текот на 8те години. Од дали постои господ до дали сите родители ги упропастуваат своите деца. Уште подобро, ни го даде Хаус со неговите мислења.
Ни го даде најдобриот bromance на сите времиња.
И на крај, ни го даде Хаус.

Интересно беше.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да го гледате додатокот со наслов The Swan Song. Навистина финалето траело два часа, само што еден час е посветен на екипата и снимањата, а другиот дел е епизодата. Во секој случај вреди да се види, еден вид збогување е тоа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да го гледате додатокот со наслов The Swan Song. Навистина финалето траело два часа, само што еден час е посветен на екипата и снимањата, а другиот дел е епизодата. Во секој случај вреди да се види, еден вид збогување е тоа.
Она со теглата и парите што ги собирале секој петок :) :)

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
IMHO, единствен можен крај. се сложувам дека беше очекуван. мене ми се допадна...
Swan Song е must see...

Член од
20 мај 2010
Мислења
78
Поени од реакции
78
Конечно го гледав крајот, и ми се допадна многу :) можеби зошто никогаш не размислував како би завршила серијава, па немав некои очекувања за да ме разочараат. Според мене, серијава беше за да се каже гласно она што сите ние го мислиме ама заради социјалните норми не го кажуваме на глас. Не ја гледав серијава за да видам како животот е тежок и како луѓето умираат на крај, дури и ја занемарував неговата болка... А за среќниот крај, што би рекле економистите, во медиа и на долг период, сите сме среќни...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ќе се согласам со Псајсајд дека Хаус заврши после 4 сезона. А од последнава епизода не очекував многу затоа што и цела 8 сезона помина онака просечно, ништо посебно, колку да има уште една сезона која ќе е збогувачка.

Kajgana Shop

На врв Bottom