House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав пак да ја гледам, 5та епизода. Хју Лори, каков глумец, колку ме напињаше првиот пат кога ја глеав на почеток, овој период и после од епизода во епизода, се' пофасцинантен и пофасцинантен.

Почнав пак да ја гледам, 5та епизода. Хју Лори, каков глумец, колку ме напињаше првиот пат кога ја глеав на почеток, овој период и после од епизода во епизода, се' пофасцинантен и пофасцинантен.
Nevar forget

@Peja989 да ти влезам додека се тушираш може?
Надвор сонце таман да одам кафе да пијам да видам шојмат низ град, гледам Хаус темата одново.
Стојам на раб на бродолом сум и најверојатно ќе галам мачки од контејнери. :place::place::place:

@Peja989 да ти влезам додека се тушираш може?
Надвор сонце таман да одам кафе да пијам да видам шојмат низ град, гледам Хаус темата одново.
Стојам на раб на бродолом сум и најверојатно ќе галам мачки од контејнери. :place::place::place:
Samo sto se istUsiraf, ela ako sakas nokti ce sejcam :icon_lol:

Ехееее сум го подзаборавил крајот. Фала ти што ме потсети.
Хаус која легенда е.....

Enjoy yourself it's later than you think
Enjoy yourself while you're still in the pink
The years go by as quickly as a wink
Enjoy yourself, enjoy yourself
It's later than you think

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Серијава :( секоја епизода има гадна ебана поука. Од смешните моменти, врвот ми беше со сипаниците, кога бараа преведувач од холандски и Хаус најде онлајн курва. Ја прашуваа курвава патофизиологија да им преведува :pos:

Абе кај ти текна на таа епизода хахахахахахаха
Иначе, страшна серија, страшна а еден другар ми вика „абе глупа е, секоја епизода он ја решава мистеријата, БРАВО“

Како да му објаснам дека поентата не е баш во тоа што он секогаш ја решава мистеријата? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom