House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој линк да ми даде од сцената со Ace of spades?

Мој тип за финалето. Хаус ќе оди во затвор, а Вилсон намерно ќе се подложи на лекувањето за да може да го дочека за да се збогуваат. Ама никако не можам да го преболам фактот што Вилсон мора да умре.:mad:

Или бегаат у Мексико и серијата завшрува како Thelma & Louise.

Спремни сте да пцуеме по сценаристи ако го убијат Хаус?

Спремни сте да пцуеме по сценаристи ако го убијат Хаус?

Хаус нема да умре, дури можам да гарантирам. Цела серија се базира на неговата мизерија. И серијата ќе заврши така што ќе го направи само помизерен, а за умирање не умира.

Незнам зошто сите се толку негативни за серии во кои главните ликови на крајот умираат, според мене така сериите оставаат многу поголем печат, и доловуваат по реално чуство кај гледачот.

Иако мора да се признае дека овој тренд полека полека станува клише..што воопшто нема да ми се свиѓа во иднина ако стварно овој метод стане распространет.

Без малце разочарувачко финале за мене, Грегори Хаус, заслужуваше многу повеќе од ова! (n)

Момент, кој мислам дека беше добро осмислен, е следниов...

ztvldv.png

Друго све просек, па дури и лажната смрт беше толку предвидлива, што воопшто не ми се допадна.

Не знам ти што очекуваше?
Требаше да умре Хаус, па да биде добар крај?

Мене ми се свиѓаше финалето:)
Добро им беше тоа што вратија неколку стари ликови, а особено сум се смеела на говорот на Вилсон и моментот со пораката:))
Епизода за која пуштив солза но и се насмеав од срце, измешани емоции после толку години редовно следење на серијава..
Патем, мило ми е што додадоа и друг материјал т.е. Special Swan Song, топ е =]

WARNING, HEREBY SPOILERS!!!

И, дојде крајот на една од најдобрите серии некогаш направени. Нема повеќе да го гледаме генијалниот арогантен доктор Грегори Хаус. He will be missed :(

Последната епизода можам да кажам дека за мои очи и слух беше солидна. Не којзнае што, знаеле да прават многу подобри season финалиња но тоа е што е. Можеби требаше и да ја направат подолга. После гледањето размислував доста време и ја премотував епизодата за да се осигурам дали House е жив или мртов. На крајот, секој момент очекував дека после дрвјата ќе остане само еден мотор, но не испадна така :) И сум задоволен! Малку Скоуфилд ми го умреа, сеа и овој фалеше...

Серијата за мене беше револуционерна, со многу интересни ликови и дијалози но се разбира, само еден на врвот. House!

Yu9Ce.jpg

Goodbye House, you asshole:X3:

Во секој случај очекував подолга епизода, поголема драма. Ви реков јас и вчера, шанса нема Хаус да умре и без разлика колку и текот на епизодата да инсинуираше нешто такво, бев убедена дека нема.

Не ги читав овие мислења, ја немам уште симнато епизодата. Ја има на замунда? Барам јас и ми дава едно Swang Song series finale?
И колку трае епизодата, дали е два часа како што најавија на фб или е стандард?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom