House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Готов е Вилсон :/

Очекував оваа песна да ја пуштат во позадина. Ептен беше погодена за амбиентот на епизодата .

Ама моментот кога Вилсон здиве на Ace Of Spades беше:vozbud:

Сигурно е се појави пак до крај на сезоната Чејс.

Everybody lies, including House. And he sad that he likes Kyle. Ништо чудно Хаус да го излажи Вилсон и да му каже дека е готов колку да му даде елан за да повижее како Кајл. Ама нема да биде добар емотивен крај за серијата.

The ace of spades:vozbud:.

Ја завршуваат сезоната со стил и многу емоции. Од прва епизода прва сезона до последнава Хаус, Вилсон, Чејс и Форман ги има во секоја епизода(освен една-две).

Чејс и Форман имаат пропуштено неколку......Вилсон мислам дека беше тука цело време (евентуално додека беше во затвор Хаус незнам дали го дадоа Вилсон).

По 2-3 имаат пропуштено тие. Никаде не можам да најдам слика од Вилсон кога е ќелав:mad:.
На почетокот на годината на имдб оценката на Хаус беше 8.8, па 8.7 и сега е 8.6:(

По 2-3 имаат пропуштено тие. Никаде не можам да најдам слика од Вилсон кога е ќелав:mad:.
На почетокот на годината на имдб оценката на Хаус беше 8.8, па 8.7 и сега е 8.6:(
Исто и тука....и на крај принтскрин си направив. Ако најдете поасално од ова кажете.

Исто и тука....и на крај принтскрин си направив. Ако најдете поасално од ова кажете.

па прикачи ја ти тој да не се мачи :D

1zbuzow.jpg

images

Се враќа во следната епзиода. Навистина се враќа:vozbud:

Очигледно не очекува заебана епизода.

Одлична, одлична епизода. Многу јаки моменти. Уште една од многуте гомнарии кои Хаус ги прави и кои само му го загоручуваат животот уште повеќе.
Уште само една епизода :(

Мој тип за финалето. Хаус ќе оди во затвор, а Вилсон намерно ќе се подложи на лекувањето за да може да го дочека за да се збогуваат. Ама никако не можам да го преболам фактот што Вилсон мора да умре.:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom