House M.D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има некој линк да ми даде од сцената со Ace of spades?

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.018
Поени од реакции
6.936
Мој тип за финалето. Хаус ќе оди во затвор, а Вилсон намерно ќе се подложи на лекувањето за да може да го дочека за да се збогуваат. Ама никако не можам да го преболам фактот што Вилсон мора да умре.:mad:
Или бегаат у Мексико и серијата завшрува како Thelma & Louise.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Спремни сте да пцуеме по сценаристи ако го убијат Хаус?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Спремни сте да пцуеме по сценаристи ако го убијат Хаус?
Хаус нема да умре, дури можам да гарантирам. Цела серија се базира на неговата мизерија. И серијата ќе заврши така што ќе го направи само помизерен, а за умирање не умира.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Незнам зошто сите се толку негативни за серии во кои главните ликови на крајот умираат, според мене така сериите оставаат многу поголем печат, и доловуваат по реално чуство кај гледачот.

Иако мора да се признае дека овој тренд полека полека станува клише..што воопшто нема да ми се свиѓа во иднина ако стварно овој метод стане распространет.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Без малце разочарувачко финале за мене, Грегори Хаус, заслужуваше многу повеќе од ова! (n)

Момент, кој мислам дека беше добро осмислен, е следниов...

Друго све просек, па дури и лажната смрт беше толку предвидлива, што воопшто не ми се допадна.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не знам ти што очекуваше?
Требаше да умре Хаус, па да биде добар крај?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мене ми се свиѓаше финалето:)
Добро им беше тоа што вратија неколку стари ликови, а особено сум се смеела на говорот на Вилсон и моментот со пораката:))
Епизода за која пуштив солза но и се насмеав од срце, измешани емоции после толку години редовно следење на серијава..
Патем, мило ми е што додадоа и друг материјал т.е. Special Swan Song, топ е =]

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
WARNING, HEREBY SPOILERS!!!

И, дојде крајот на една од најдобрите серии некогаш направени. Нема повеќе да го гледаме генијалниот арогантен доктор Грегори Хаус. He will be missed :(

Последната епизода можам да кажам дека за мои очи и слух беше солидна. Не којзнае што, знаеле да прават многу подобри season финалиња но тоа е што е. Можеби требаше и да ја направат подолга. После гледањето размислував доста време и ја премотував епизодата за да се осигурам дали House е жив или мртов. На крајот, секој момент очекував дека после дрвјата ќе остане само еден мотор, но не испадна така :) И сум задоволен! Малку Скоуфилд ми го умреа, сеа и овој фалеше...

Серијата за мене беше револуционерна, со многу интересни ликови и дијалози но се разбира, само еден на врвот. House!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Goodbye House, you asshole:X3:

Во секој случај очекував подолга епизода, поголема драма. Ви реков јас и вчера, шанса нема Хаус да умре и без разлика колку и текот на епизодата да инсинуираше нешто такво, бев убедена дека нема.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Не ги читав овие мислења, ја немам уште симнато епизодата. Ја има на замунда? Барам јас и ми дава едно Swang Song series finale?
И колку трае епизодата, дали е два часа како што најавија на фб или е стандард?

Kajgana Shop

На врв Bottom