House M.D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Закооооооооооон.
Каков крај :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Јака епизода. Покажаа дека и тимот е созреан и можат да се носат и без Хаус.
A true friendship.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Сите зборуваат за крајот на серијата а јас тукушто почнав да ја гледам. Има хумор, добар е Dr. House, мислам дека нема да ми биде досадно до 8-та сезона.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
b-9!

:pos:

Закон епизода. Да не беа оn tight schedule, најфино би било ова да фатеше 2 епизоди.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Хаха како само Хаус го намести Вилсон со сликиве :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
^Многу ми е несоодветен коментаров :S

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Веќе кога Вилсон преживеа, се очекуваше некоја глупост од Хаус......ама не очекував до оволку :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Веќе кога Вилсон преживеа, се очекуваше некоја глупост од Хаус......ама не очекував до оволку :)
Мислам дека е погрешно да се мисли дека приказната со Вилсон е завршена. Се ми се чини дека ќе се тера уште со неговава болест.

Не можам да го најдам клипот од епизодава кога Хаус си стави морфиум или нешто слично и му рече на Вилсон: Олабави, на одмор сме. Се утепав од смеење:pos:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Мислам дека е погрешно да се мисли дека приказната со Вилсон е завршена. Се ми се чини дека ќе се тера уште со неговава болест.

Не можам да го најдам клипот од епизодава кога Хаус си стави морфиум или нешто слично и му рече на Вилсон: Олабави, на одмор сме. Се утепав од смеење:pos:
Вилсон сврши кога го зеде морфиумот.

Cut me some slack, my best friend has a cancer - и таа чашата ја извади:pos:. Морам да си набавам една таква ептен е јака.

Инаку сеуште не е завршено со ракотна Вилсон и уште е критично. Според трите sneak peak објавени наредната епизода ке биде доста добра.

Ф

Фил Ајви

Гостин
цел живот го имитирам Хаус со тик-так бонбончиња наместо вајкодин и моментот кога налетувам на сцената...

...my mind is full of fuck :icon_lol:

тоа детето што му го утрапи на Вилсон демек син му е, од Плутон се гледаше дека го мести и дека детето е актер, чудно ми беше како Вилсон не се посомнева во такво сценарио и многу јако се осеќав на крај како јас да сум еден од сценаристите... lol... а крајот на последната епизода ни на крај на памет такво нешто :pos:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744

мех, очекував појака да биде... ќе мора да надополнат во преостанатите 2 епизоди.

Kajgana Shop

На врв Bottom