House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Season 7: 2010–2011

House will return for a 7th season in fall 2010 .:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Congratulations to HOUSE for receiving 3 Primetime Emmy Nominations including Hugh Laurie for Outstanding Lead Actor in a Drama Series!

Човекот кој го глуми прекрасно циничниот др. Хаус, на повеќе наврати покажал и дека е прекрасно музички талентиран, а овојпат тоа ќе го потврди и преку албум. Инспирација му е музиката на Њу Орлеанс.

hugh_laurie_455.jpg

„Опиен сум од возбудата поради оваа шанса. Знам дека глумците кои снимаат музика тоа го прават со ризик, но ветувам дека никој нема да биде повреден“, рекол Хју Лори, пренесува Daily Telegraph.

Својот музички првенец Лори ќе го објави за издавачката куќа Warner Music Entertainment, а продуцент ќе биде Џо Хенри за кого Хју вели дека ги продуцирал некои од неговите најомилени албуми на сите времиња. На блуз албумот на 52. годишниот Хју Лори ќе гостуваат и бројни музичари.

Инаку, Лори и во House често свири клавир и гитара, а познати се и неговите музички изведби во ТВ серијата Jeeves And Wooster. Воедно, свири клавијатури во добротворниот бенд Band From TV, а беше дел и од најновиот албум на Meat Loaf.

Додека го чекаме албумот на др. Хаус, да уживаме во песната за мистериите на животот :)

Mухахахах :)

Кајгана.ком

Хаус најзакон серија што сум ја гледала до сеа. респект до хју најдобар тв глумец од сите!

Aлбумот му излегува после нова година.. :)))
A во стартот на 7ма сезона се очекува многу жешка сцена со Кади.

Добро бе, никој не гледа Jay Leno? :D

Меh.. ништо посебно.

Лош старт за сезона, но сепак и крајот на 6та не беше нешто посебно. Сепак мило ми е што почна.

Досадна епизода. Хаус и Кади моменти = фејл. Се надевам дека нема да има многу такви моменти сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom