House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Новата епизода е одлична, на моменти се чувствува дека Лори ја режирал, стварно имаше интересни моменти.

И супер музика имаше одбрано :)

Уф да, јас осеќав на моменти дека Хаус ја режирал, а не Лори.

Одлично.

Не е Хју Лори, 17 ќе биде од хју лори, а оваа е 16, барем така мислам.

Јако е, јако.
Се до 35та минута беше перфекција, дури и Fight Club референца имаше! :)

Е сега, расчистувањето на случајот беше чиста ГЛУПОСТ, како и сите Шерлок Холмс моменти на Кади. Боже сачувај. :devil3:

Е сега, расчистувањето на случајот беше чиста ГЛУПОСТ, како и сите Шерлок Холмс моменти на Кади. Боже сачувај. :devil3:

Јас нешто поинтересно очекував со случајот со бебето, ама нема врска, супер епизода...моментот со Тауб и Форман :pos2:
А да, и во оваа епизода нешто повеќе ми остави впечаток 13. She's cool .:pipi:

Уште некоја епизода во која дел од сцените се концентрирани на Камерон и ќе се убијам. Колку само олеснителни беа изминативе епизоди кога неа ја немаше.
Немаше кој да го квари просекот на хуморот. Инаку све на све малку повеќе од просечна, ама пак не нешто спектакуларно. Случајот кој Кади го "расчисти"... на поглуп начин не можеше да се случи да го пронајдат бебето.
Сезонава воглавно не ми е нешто посебно, освен неколку навистина добри епизоди. Се надевам наредната ќе е закон чим ја режира Лори.

http://www.imdb.com/title/tt1623399/

Хју е режисер на епизодата, и стварно се чувствуваше промена во кадри, барем мене ми се виде различно од порано :)

За следната не знам што како ќе биде, битно оваа епизода беше одлична. Мене ми се допаднаа највеќе муабетите на Тауб и Формен, на 13ка (типката е изгор) и Вилсон и Хаус со болниов.

Друите „дијалози“ беа малце излишни :)

Ццц се наклукаја апој :)

Хахаха "Џанаци" Многу интересен дел беше тој :helou:

Добро, никој не е гледал 17та епизода?

Интересен случај, досаден крај, бла бла...

Имаше неколку лол моменти, ме насмеа, но сепак просечна епизода, како и повеќето во последно време :)

Добро, никој не е гледал 17та епизода?

Интересен случај, досаден крај, бла бла...

Имаше неколку лол моменти, ме насмеа, но сепак просечна епизода, како и повеќето во последно време :)

Oдамна беше, на мода е 18та. : P

Да, просек. Премногу љубовна драма.

Закон, закон, закон, закон епизода :vozbud: .
Хасус, Чејс и Форман на караокето...се изнасмеав.
Кореографија имаа бе :pos: :pos:
И 13ка со Хаус во барот..
И Хаус со Кади-последната сцена - закон!!!
Само Тауб ме нервира и ми е досаден, ама се на се јака епизода :)

Центричните сцени се феноменални, ама интересен и занимлив случај немам сретнато од минатата сезона. :\

16-та епизода најдобра од последниве.

Хаус навлечен на нешто друго, тоа фалеше... :)

Супер, супер епизоди...

adasdam.jpg

31557389928051709760863.jpg

Screenshot from HOUSE M.D. The Game, launching on May 10th for PC:turn:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom