pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Нема сличности со 24, различни серии се во секој поглед. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.
Иначе имаше некоја споредба со 24, нема шанси)
Имав фатено преку 30 епизоди од рандум сезони од на хрт 1 и на канал пет,ама пред 1 недела си почнав редовно по 1 епизода дневно, досега на досадна епизода немам наидено(ни на хрт,анал 5 ни сеа по ред како шо си гледам
).
Да го поштедам Мац од спамирање, би идело нешто као: Oh, no he didn't! He did not just said that!
Aко имаш вишок време, почни си од прва сезона. Заеби тв, it's like sooo 5 minnutes ago.
*Второто е од мене. :icon_bigg
почекај дур ги видиш последните неколку епизоди од која било сезонаГледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.
Да го поштедам Мац од спамирање, би идело нешто као: Oh, no he didn't! He did not just said that!
Aко имаш вишок време, почни си од прва сезона. Заеби тв, it's like sooo 5 minnutes ago.
*Второто е од мене. :icon_bigg
м има нова епизода? на замунда гледам пак 5. епизода пишува ......хм