House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Нема сличности со 24, различни серии се во секој поглед. :)

Гледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.
Иначе имаше некоја споредба со 24, нема шанси :))

Добро ти доктор си и во реалност гледаш такви настани, не ти е интересно...:/

едит - а ја пошо сум таен агент на CIA, тапа ми е 24. Секој со своето!

Имав фатено преку 30 епизоди од рандум сезони од на хрт 1 и на канал пет,ама пред 1 недела си почнав редовно по 1 епизода дневно, досега на досадна епизода немам наидено :)(ни на хрт,анал 5 ни сеа по ред како шо си гледам :)).

Имав фатено преку 30 епизоди од рандум сезони од на хрт 1 и на канал пет,ама пред 1 недела си почнав редовно по 1 епизода дневно, досега на досадна епизода немам наидено :)(ни на хрт,анал 5 ни сеа по ред како шо си гледам :)).

Да го поштедам Мац од спамирање, би идело нешто као: Oh, no he didn't! He did not just said that!

Aко имаш вишок време, почни си од прва сезона. Заеби тв, it's like sooo 5 minnutes ago.

*Второто е од мене. :icon_bigg

Да го поштедам Мац од спамирање, би идело нешто као: Oh, no he didn't! He did not just said that!

Aко имаш вишок време, почни си од прва сезона. Заеби тв, it's like sooo 5 minnutes ago.

Се глеа дека второто е од тебе, имаш грешка во „minutes“ xD

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Гледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.
почекај дур ги видиш последните неколку епизоди од која било сезона
:drk:

Повторно погрешно разбран :) -Си почнав од почеток со серијата(на која случајно си налетав на од френд оф френд екстерниот хард диск) oд прва сезона па по 1 епизода дневно ,па до 15та еп. сум стигнат,само малце ми е глупаво што знам како ке заврши 4та сезона што сум гледал пред 2 години ако добро се сеќавам(а се сеќавам :( ).

И јас конечно се натерав да ја гледам. Првата сезона ја изгледав за 4 или 5 дена :)
Сега сум стасан некаде до кај 7-8 епизода од вторава сезона и досега се беше интересно. Заразна е серијава кога ќе почнеш да ја гледаш неможеш да прекинеш:)

м има нова епизода? на замунда гледам пак 5. епизода пишува ......хм

сметната и гледана, закон, се враќат стариот хаус

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom