Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Хм, не им требаше вакво финале. Да се надеваме на добра приказна во 5 сезона, со нешто што е актуелно - ИД, Сирија, Ирак, и
да не дозволат и Квин да ја напушти серијава, ќе биде ептен глупо.

Ептен си ги кренаа стандардите последниве 2-3 епизоди, не очекував бомбастично финале и некои клифхенгери, ама овака трагично па исто не го очекував...
Ај ќе видиме каде ќе тераат наредна сезона, оваа има 7/10, ептен ја зезнаа со финалево работава.

Подобро минатата епизода да беше финале на сезоната, а оваа да беше прва на другата сезона.

Подобро минатата епизода да беше финале на сезоната, а оваа да беше прва на другата сезона.

Ova se mislam da go napraam. Uste ne mi e gledana poslednata epizoda. Poslednata sezona cela naednas i sednav.
Najverojatno i slednata ke ja cekam cela, pa da pocnam so finaleto togas, da mi bide onaka... da si zadrzam slikata za 4ta sezona bolja. :D

Да изнесам поинакво мислење, навистина очекувањата на сите па и на мене беа големи, имаше мало разочарување од темпото на поселдната епизода, но не би рекол дека е потполно фиаско. Подобро вака отколку Брус Вилис завршетокДоста психолошки моменти, ова е одлична подготовка на следната сезона. . Со нетрпение ја очекувам. Ова е една од најреланите серии од американско производство

Што беше психолошки,мене ми беше повеќе од очај. Вметнаа лик од нигде никаде (мајката) и со неа утепаа пола епизода. Ситуацијата со Квин мене ни најмалку не ме изненади. Филер епизода за финале. Не благодарам

Ни имаше некој завршеток на некоја приказна од оваа сезона, ни па некој момент за да си даваш еден куп претпоставки за наредната сезона (Освен може делот со Квин). Се друго беше онака ЦИА ќе си соработува едноставно со Хакани, Кери е изненадена од тоа, али у глобала тоа е тоа. Што знам бар да завршеше епизодата со тоа како некои терорости го држат Квин заробен и имаат некои барања. На овој начин повеќе личеше како завршеток на сезона на некоја љубовна драма, и отиде љубениот во војна а не стигна да му каже дека го сака. :)

Финалево, мех :unsure:.
Џабе цела сезона партали кога крајот не го краси делото. Како да остана финалево недокажано, незавршено, шо знам...
Кога почнува новата сезона? :)

Леле почнав да ја гледам серијава до 2 сезона 12 епизода, абе оваа Дајна неможам да ја трпам да е до мене ке и ја искубам косана, како ми збори и се понаша одвратно ми се одледува серијава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom