Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па серијата и отиде во неповрат иако оваа сезона е најбоље после првата.Фората е што целава серија беше базирана на Броди,3 сезони и бам умре и требаше да ја завршат.Па нека направат слична серија,спиноф или што било со иста тематика...Кај се мрчаторите кои велеа дека серијата отиде во неповрат?
Мене ми е сезонава 100 пати подобра од трета која беше генерално лоша за разлика од првите две, како умешно го извлекоа најдоброто и успееја во супер правец да ја насочат сезонава! Браво!
Главен лик не е Броди туку Кери, тука ти е грешката во споредбата со 24Па серијата и отиде во неповрат иако оваа сезона е најбоље после првата.Фората е што целава серија беше базирана на Броди,3 сезони и бам умре и требаше да ја завршат.Па нека направат слична серија,спиноф или што било со иста тематика...
Замисли на 24 го убиваат Џек и серијата продолжува...
Па серијата и отиде во неповрат иако оваа сезона е најбоље после првата.Фората е што целава серија беше базирана на Броди,3 сезони и бам умре и требаше да ја завршат.Па нека направат слична серија,спиноф или што било со иста тематика...
Па серијата и отиде во неповрат иако оваа сезона е најбоље после првата.Фората е што целава серија беше базирана на Броди,3 сезони и бам умре и требаше да ја завршат.Па нека направат слична серија,спиноф или што било со иста тематика...
Извини али зашто влагаш у темава ако не си ја изглеал,пред една година беше тоа сигурно и други го спомнале низ темава.Не е само за броди,и за други работи можеш да прочиташ нешто што не треба.Spoilerinos бе да му ебам мајката. Влегов у темава пред некој ден глеам викате солидна била серијава а башка и ми ја збореле, изглеав прва сезона почнав втора и сеа читам овој умрел.