Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Залета серијава наеднаш наредна епизода едвај чекам :vozbud:

Кај се мрчаторите кои велеа дека серијата отиде во неповрат?

Мене ми е сезонава 100 пати подобра од трета која беше генерално лоша за разлика од првите две, како умешно го извлекоа најдоброто и успееја во супер правец да ја насочат сезонава! Браво!
Па серијата и отиде во неповрат иако оваа сезона е најбоље после првата.Фората е што целава серија беше базирана на Броди,3 сезони и бам умре и требаше да ја завршат.Па нека направат слична серија,спиноф или што било со иста тематика...
Замисли на 24 го убиваат Џек и серијата продолжува...

Па серијата и отиде во неповрат иако оваа сезона е најбоље после првата.Фората е што целава серија беше базирана на Броди,3 сезони и бам умре и требаше да ја завршат.Па нека направат слична серија,спиноф или што било со иста тематика...
Главен лик не е Броди туку Кери, тука ти е грешката во споредбата со 24

последните три епизоди (би рекол цела сезона)... какво задоволство, уживам комплетно. така длабоко ме навлекува сите сетила ми се на на максиум и една епизода ми поминува ко една сцена. не трепкам!
голем фан сум, ми е во топ 3, иако не плаќам за серијава, ок имам нетфликс ама каснат една сезона, кога ќе заврши скроз дефинитвно ќе си ја купам за во колекција како фала за задоволството што ми го пружа. заслужува

Го враќаат сјајот од првата сезона, би рекол и нешто подобри... Ама сега би било глупо да преживеат и Кери и Сол.

Koj e taj Brodi??? Drvo gledavme dosadni epizodi so nego nogu na romantika ja napravija ako mi bese za romantika ke pustese da gledam nesto sosema drugo i glaven lik vo ovaa serija e Keri brodi bese popraten lik kako sto e sega Kvin.

Spoilerinos бе да му ебам мајката. Влегов у темава пред некој ден глеам викате солидна била серијава а башка и ми ја збореле, изглеав прва сезона почнав втора и сеа читам овој умрел :facepalm:.

Spoilerinos бе да му ебам мајката. Влегов у темава пред некој ден глеам викате солидна била серијава а башка и ми ја збореле, изглеав прва сезона почнав втора и сеа читам овој умрел :facepalm:.
Извини али зашто влагаш у темава ако не си ја изглеал,пред една година беше тоа сигурно и други го спомнале низ темава.Не е само за броди,и за други работи можеш да прочиташ нешто што не треба.
Плус пропратен лик е,голем кур ако умре :icon_lol:

Последнава епизода беше епик! Убедливо добар момент одбрале за разнесување, баш онака кога си помислив дека нема да има никакви жртви и се прашував како ли ќе продолжи натака серијава чим све е розево :D
пиес. Здраво на сите, ја почнав Homeland пред месец отприлика, ми се допаѓа серијава и тотално сум заразена со истата :X3: :icon_lol:.

Де бе мислев којзнае што е епизодава:icon_lol: Квин влезе во Јек Бауер мод.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom