Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
neznam zaso tolkav hejt udrivte...dosadni bile prvite 3 epizodi,togas za breaking bad muabet da ne praime za dosada....

The Wire е спора пошто таков е осмислен концептот на серијата но страшно добри ликови има. Да не идеме во офтопик се сложувам дека Homeland е second tier серија, интересна за следење но не култна што ќе привлече толку фанови како GoT, BB и слични.

Малце тензија, малце шпиунски надмудрувања, малце политички надмудрувања, го нема досадното девојче и одма епизода што личи на Хоумленд. Супер епизода.

Конечно убава епизода, типична за Homeland. Може ќе се извадат на крај од оваа бедна филер сезона.

Малку Breaking Bad потези беше тоа со киселината во кадата ама не ја прателе убаво дека треба во пластика да се разградува телото ;)

Ни маска не стави да се заштити, се очи ќе го печат :D

Добра епизода, а со самото тоа што ја немаше знаете која, испадна многу добра.
Им текна да го пуштат да се израдуе малце и Броди. Наредната повеќе ќе го има.

Според тоа како заврши последната епизода испага дека Соул и помогнал на Кери за да го изнесат Броди од Америка, да го одржуваат во каков таков живот и тој верува на нејзината верзија за настаните дека Броди не е виновен за нападот во ЦИА

Според тоа како заврши последната епизода испага дека Соул и помогнал на Кери за да го изнесат Броди од Америка, да го одржуваат во каков таков живот и тој верува на нејзината верзија за настаните дека Броди не е виновен за нападот во ЦИА

pa saul go otkupi brodi za neznam kolku miljoni vidi ja pak scenata...taka da on ne i pomognal na keri sigurno

pa saul go otkupi brodi za neznam kolku miljoni vidi ja pak scenata...taka da on ne i pomognal na keri sigurno
Тој им ги даде 10те милиони кои беа награда за оној што ќе го пронајде жив или мртов.

Сомнително ми е зошто тие го криеја толку време и покрај парите што можеа да ги земат неможе да е само од почит кон Кери.

Како и да е ќе дознаеме за неколку саати веројатно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom