Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Падна во вода мојата теорија, успеале да ја прошверцуваат и Кери некако во Иран

Сезонава почна лошо да, ама последниве 3 - 4 епизоди си се сосема во ред.

Ја има веќе новата епизода на торенти webrip верзија.

Најверојатно ќе заврши серијата со 3 сезони, 12 е финална од 3тата а по се изгледа и воопшто :)

Најдобра епизода сезонава. Мое мислење е дека подобро ќе беше ако навистина Броди го издадеше Џавади, ама океј е и вака, сепак изгледаше како пребрза трансформација за да биде вистинита. Само не ми е јасно зошто Акбари воопшто се појави кога го носеа Броди во куќата на жена му на Назир. Во меѓувреме, Кери си продолжува со самостојните одлуки кои што се комплетно нелогични и субјективни и повторно е во право.

И жал ми е што најверојатно некако Броди ќе успее да се спаси и од оваа безизлезна ситуација, а мислам дека време е да го погребаме веќе.
--- надополнето: 9 декември 2013 во 18:50 ---
Најверојатно ќе заврши серијата со 3 сезони, 12 е финална од 3тата а по се изгледа и воопшто :)

http://metro.co.uk/2013/10/23/homel...v-viewers-blast-new-series-as-boring-4157885/

Homeland confirmed for season 4 as TV viewers blast new series as ‘boring’

Да видам како ќе заврши оваа сезона па ќе решам дали ќе ја гледам. Јас се мислев да ја прекинам после втора ама ме предомислија со феноменалното финале

Homeland confirmed for season 4 as TV viewers blast new series as ‘boring’

Да видам како ќе заврши оваа сезона па ќе решам дали ќе ја гледам. Јас се мислев да ја прекинам после втора ама ме предомислија со феноменалното финале

Оваа 11 не беше лоша, една од подобрите ако не и најдобри од 3тата, ќе видеме какво ќе биде финалето, се претпоставува дека ќе го спасат Броди, и па ќе има некоа заврзлама, ако им текне нешто интересно воопшто после ова.

Мене последнава сезона највеќе ми се свиѓа. Едвај се наканив да ја гледам, ама од што беше добра ја изгледав за 2 дена ;)...има уште за снимање, нели треба Броди да си го исчисти името, ако можеше Декстер да снима 8-9 сезони за едно исто, ова бар до 4 може да тера.

Можно е сега да го заробат у Иран, па да прави Кери план како да го извади од таму, или кога би го спасила кај би идел ? секаде се води како терорист. Ке биде добра епизодава во недела.

Добра беше 11та епизода ама не е реално тоа што се случи, не ме јеби. Ама ајде ќе им опростам филм е, сум гледал и понереални срања. :)

Добра беше 11та епизода ама не е реално тоа што се случи, не ме јеби. Ама ајде ќе им опростам филм е, сум гледал и понереални срања. :)
Истото мислење го имам и јас, заличи на нешто серијава последнава епизода, ама малку забегаа у нереални работи. Али добро барем се задвижи некаде сезонава, само малку касно им текна.

Не мора да чекаме до утре ;)

Homeland.S03E12.720p.WEBRip.x264-KYR [PublicHD]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom