Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Добар твист, не го насетив а баш си мислев што му е филмот на Сол што толку лесно го шитна својот најдобар агент и пријател. Well played!

Туку кога уствари го испланираа ова, кога дојде Сол во психијатриската болница или уште предходно? Неможам да се сетам на некоја позначајна сцена од предходно која го наговестуваше ова.

И преку такво од емо тинејџерине, ја уништуваат серијата.

Ок беше што замараа со Дејна кога Броди беше битен ама сега ??? Каква врска има фамилијата на Броди со дејството веќе не ми е јасно освен ако на некој магичен начин не се врати и тој во САД како што влезе најбараниот терорист во светот Абу Назир

Конечно епизода кај што се насетува Хоумленд шмек. Стварно непотребно тупење со имбецилните дечиња, нек се убијат и нека завршат добра работа. Иначе ми фалше малце приказна како после бомбата во ЦИА се развивала истрагата и дошла до тоа да ги обвини Иранците дека стојат зад нападот.

Homeland
EXCITING NEWS: #Showtime has picked up #Homeland for a fourth season! The series is set to return in 2014.

Едни ексајтинг њуз веќе, у пи*ку матер, барем според тоа што и се дешава сеа на серијава.

Серијава ја чував како златен рудник, не ги гледав епизодите до сега ама според тоа што пишувате бадијала сум ги собирал за наеднаш да ги гледам, подобро ке било да ги гледам со ред барем разочарувањето нема да ми било наеднаш :)

Добра е денешната епизода или да оставам за понатаму, да не си губам време сега?

Вчера понав да ја гледам , па добра е ми се бендисва , плус заразна вечер најверојатно ќе ја завршам првата сезона :D

Добра е денешната епизода или да оставам за понатаму, да не си губам време сега?

Солидна беше но мислам дека серијава е поинтересна маратонски цела сезона наеднаш. Јас сепак ќе ја гледам епизода по епизода пошто не пратам друга серија моментално. :)

Не знам шо да мислам за серијава...
Таман ќе се случи нешто интересно и тука е Дејна да ја заебе цела таа тензија шо се градела низ цела епизода. Мислам, на кого му е гајле дека и било тешко и дека ќе живеела кај другарка и? Или можда ќе се испостави дека црнава и другарка е ирански шпиун решена да го внесе Броди назад во Америка. Единствено нешто за пофалба во нејзините сцени се цицките од мајка и.

Не знам шо да мислам за серијава...
Таман ќе се случи нешто интересно и тука е Дејна да ја заебе цела таа тензија шо се градела низ цела епизода. Мислам, на кого му е гајле дека и било тешко и дека ќе живеела кај другарка и? Или можда ќе се испостави дека црнава и другарка е ирански шпиун решена да го внесе Броди назад во Америка. Единствено нешто за пофалба во нејзините сцени се цицките од мајка и.

Тотално се сложувам со тебе и морам да додадам дека целата таа сцена беше тотално нереална и смешна. Дека мајка и ќе ја пушти така, 2-3 шамара и назад во соба. А брат и пак лол, нека не го мачат детето нека го тргнат глумецот. ;)

Но ајде да го занемариме тоа серијава сепак се враќа на вистинските патеки и бар мене ми е сеуште интересна. Најсериозно серијава ја гледам само ради Сол, предобро осмислен и интересен лик!

Гледавме серија за агент кој прејде на другата страна и назад, па се држеше андеркавер, па за малку ќе станеше подпрецедник... сега гледаме серија за Дејна и нејзините тинејџ проблеми. Ај може сега откако го уфрлија и Дино Мерлин во серијава ќе се размрда малце... или пак не?

Многу длабока психолошка приказна имаше, сега се сведе на рандом плитки приказни. Сезонава се ближи кон крај и не ветува ништо посебно.

Последната епизода ме потсети на добрите времиња на Хоумленд, ама после очајните епизоди веќе ми се промени перцепцијата за неа.

Така е кога немаа храброст да го убијат Броди сега се приморани да го држат во дејството (во оваа сезона без цел) и да не малтретираат со неговата фамилија која е небитна.

Интересена епизода, али сцената со тројцата „дедовци“ - :pos:

Епизодава ќе ја оцениме со 10/10, ја немаше The Drama Queen, оваj најдосадниот лик у серијава, што е за пофалба. :vozbud:

Најдобра епизода до сега од оваа сезона и меѓу поинтересните воопшто. Тоа е таа шпиунска игра, надмутрување и мала доза на мистерија за која ја загледав серијата. Само мислам дека штетата е веќе направена и многумина се откажаа на старт на оваа сезона пред да дојдат до чоколадото. :(

Сол:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom