Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
F2co8Yp.png

Едвај ја чекам сценава вечер. :icon_lol:

Иако ја гледав ликнатата, си ја симнав денес пак да ја изгледам епизодава, да се потсетам на серијата, не дека ептен одамна ја изгледав :D
Баш ме интересира како ќе се одвиваат работите сезонава, може да испадне нешто добро. Јас сакам сепак Броди да го направил тоа.

Има негде торент да се спушти да се гледа првава епизода од S3 ?

Има, сегде :D

По ова шо го гледав ќе да немат 4-та сезона. Башка ќе завршит многу амерички, по мое мислење.

Добар ремет и удрија опенинг сезоната Симпсонс. :))

Згрешив што ја изгледав првата епизода пред една недела, ќе се изначекам сега...

Една од најлошите епизоди до сега, катастрофа. Ме напнаа со проблемите на Дејна а не гледам како тие се релевантни за дејството во сезоната.

И делот со новата аналитичарка беше лош, полн со клишеа.

с03е02 срање!

Добро, никој не ја изгледа втората? (Освен Zedd)

Добро, никој не ја изгледа втората? (Освен Zedd)

Јас ја гледав, арно ама не најдов причина да коментирам. Ќе бидит интересна третата епизода, по она шо одеше после епизодава. Ќе ја прает сезонава ко руски пишан класик, 8 епизоди ќе раскажвет околу све и во 9-та и 10-та епизода цела акција и реакција. За тепање време не е лоша серијава.

Јас решив да не гледам ниедна епизода до кај 5-6 епизода или барем додека не се појави Броди, па после тоа правиме мини маратон :D

Јас сериозно мислам дека ликот на Кери треба да се стабилизира пошо she's overdoing it, мислам јеботе лицето си го искриви во овие три сезони. Нека ја оправат и нека почнат здрава акција и бркотница оти ми здосади од плачки. Само во вторава епизода 4 жени плачеа, што е многу, многу е.

Јас се согласувам со Zedd за епизодава. Мислев дека му ставив лајк за да се види тоа, ама очигледно сум заборавил па еве сега ќе го добие :D

Со плачкиве и мрсливе ко индиско/турска/венецуелска серија станвет. Едни сакет да се живи, други да се убиет за некоја кауза, трети за нешто не знам шо. Ептен ги искомплицираја ликојве, посебно Кери.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:34 ---
Една од најлошите епизоди до сега, катастрофа. Ме напнаа со проблемите на Дејна а не гледам како тие се релевантни за дејството во сезоната.

И делот со новата аналитичарка беше лош, полн со клишеа.

с03е02 срање!

Дејна мојт буљата да ја напнит, па аља акбар да напрајт. Го најде церџето од татко ѝ и демек ко се спружи на него ко да ѝ дојде душичката тро. Может и во тој правец да ја терет серијава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom