Homeland

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
Добро се случува http://www.youtube.com/watch?v=owf6D2vfZqM

ама таму книгата е однапред напишана и згора на тоа ако имаш екипа од преку 10 јаки ликови нормално е да жртвуваш некој повремено. Хомленд се потпира на 3 лика...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Засега вторава сезона е за 2 класи над првата и со самото тоа во мои очи од просечна серија(башка глумата), стана една од поомилените. Драмата, акција се врв. Па и клише 'merica моментите се сведени на минимум во овие 3 епизоди. Само нека продолжат вака, одлични се.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Последнава епизода беше една од најдобрите во целава серија. Сега откако се знае
планот на Броди, одлично би било некако да и го спомнат името Ајза на Кери, па да се потсети и на сонот на Броди кога исплашено викаше Ајза, ќе биде комплет сигурна дека тој е терорист
Фантастична серија. Каков луд лик беше во Life, каков мртов озбилен е овдека, чудо.:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
Не мислам дека е две класи над првата, и првата имаше топ епизоди. Од вторава поминаа само три, засега е топ, последнава беше бомба.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Не мислам дека е две класи над првата, и првата имаше топ епизоди. Од вторава поминаа само три, засега е топ, последнава беше бомба.
Можда имам таков впечаток, бидејќи првата сезона ја гледав со многу скептицизам и ме нервираја доста моменти. Имаше и епизоди кај шо само во памтење ми останало кемкањето на жена му и беспотребната афера со Кери (Donny, please...).

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
планот на Броди, одлично би било некако да и го спомнат името Ајза на Кери, па да се потсети и на сонот на Броди кога исплашено викаше Ајза, ќе биде комплет сигурна дека тој е терорист
Кога почнуваа со таа шок терапријата, нели и Сол беше во собата? Таа му спомна нешто како " Remind me about Issa. " . Тој не ја слушна или шо е работата?

And I'm pretty sure she's completely sure he's a terrorist right now. She doesn't need more proof. :P

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Холи шит, замунда не ја отвара а од пиратбеј нешто заебаваат торентите и неможам да ја изгледам 3 епизода.
А неизвесноста ме убива. :mad:
Некој да препорача добар сајт без регистрирање? :cautious:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Холи шит, замунда не ја отвара а од пиратбеј нешто заебаваат торентите и неможам да ја изгледам 3 епизода.
А неизвесноста ме убива. :mad:
Некој да препорача добар сајт без регистрирање? :cautious:
https://kat.ph/

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
:cuc:
They fucking know!!
3 епизоди и веќе се се дозна, неможам да замислам што ќе се случува понатаму.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
:cuc:
They fucking know!!
3 епизоди и веќе се се дозна, неможам да замислам што ќе се случува понатаму.
Четвртата епизода веќе го пикнаа во дупка :D
Инаку, жена му... колку се за нигде сцените со неа, и во V беше срање, и сега е срање... па уште и љубовните проблеми на ќерката... :tapp:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Фала :tapp:
:)
A кадке е син му?Досега го немаше(не дека е важно) :D
Се појави син му... а ако ја немаш изгледано последната епизода, зашто отвараш тема? Нели така е договорот :D И не дека ќе ти смени нешто мојот пост. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom