Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Добро се случува http://www.youtube.com/watch?v=owf6D2vfZqM

ама таму книгата е однапред напишана и згора на тоа ако имаш екипа од преку 10 јаки ликови нормално е да жртвуваш некој повремено. Хомленд се потпира на 3 лика...

Засега вторава сезона е за 2 класи над првата и со самото тоа во мои очи од просечна серија(башка глумата), стана една од поомилените. Драмата, акција се врв. Па и клише 'merica моментите се сведени на минимум во овие 3 епизоди. Само нека продолжат вака, одлични се.

Последнава епизода беше една од најдобрите во целава серија. Сега откако се знае
планот на Броди, одлично би било некако да и го спомнат името Ајза на Кери, па да се потсети и на сонот на Броди кога исплашено викаше Ајза, ќе биде комплет сигурна дека тој е терорист
Фантастична серија. Каков луд лик беше во Life, каков мртов озбилен е овдека, чудо.:D

Не мислам дека е две класи над првата, и првата имаше топ епизоди. Од вторава поминаа само три, засега е топ, последнава беше бомба.

Не мислам дека е две класи над првата, и првата имаше топ епизоди. Од вторава поминаа само три, засега е топ, последнава беше бомба.

Можда имам таков впечаток, бидејќи првата сезона ја гледав со многу скептицизам и ме нервираја доста моменти. Имаше и епизоди кај шо само во памтење ми останало кемкањето на жена му и беспотребната афера со Кери (Donny, please...).

планот на Броди, одлично би било некако да и го спомнат името Ајза на Кери, па да се потсети и на сонот на Броди кога исплашено викаше Ајза, ќе биде комплет сигурна дека тој е терорист

Кога почнуваа со таа шок терапријата, нели и Сол беше во собата? Таа му спомна нешто како " Remind me about Issa. " . Тој не ја слушна или шо е работата?

And I'm pretty sure she's completely sure he's a terrorist right now. She doesn't need more proof. :P

Холи шит, замунда не ја отвара а од пиратбеј нешто заебаваат торентите и неможам да ја изгледам 3 епизода.
А неизвесноста ме убива. :mad:
Некој да препорача добар сајт без регистрирање? :cautious:

Холи шит, замунда не ја отвара а од пиратбеј нешто заебаваат торентите и неможам да ја изгледам 3 епизода.
А неизвесноста ме убива. :mad:
Некој да препорача добар сајт без регистрирање? :cautious:

https://kat.ph/

:cuc:
They fucking know!!
3 епизоди и веќе се се дозна, неможам да замислам што ќе се случува понатаму.

:cuc:
They fucking know!!
3 епизоди и веќе се се дозна, неможам да замислам што ќе се случува понатаму.
Четвртата епизода веќе го пикнаа во дупка :D
Инаку, жена му... колку се за нигде сцените со неа, и во V беше срање, и сега е срање... па уште и љубовните проблеми на ќерката... :tapp:

Фала :tapp:
:)
A кадке е син му?Досега го немаше(не дека е важно) :D
Се појави син му... а ако ја немаш изгледано последната епизода, зашто отвараш тема? Нели така е договорот :D И не дека ќе ти смени нешто мојот пост. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom