Homeland

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Продолжуваат со ист ритам како првата сезона, одлична глума... Изгледа ќе го скинат овој стариов во наредната епизода.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Добро дали е нормална како глуми? сцената кога доби напад, нешто по автентично одамна немам видено.....капа доле!!!!!

:cuc:

БТЊ епизодова беше 2 класи подобра од првата.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Секој Понеделник само се повторвам: Claire Danes! :cuc:

Оваа епизода беше сто пати подобра од првата, цело време беше тензично и непредвидливо. Ме разочарва Броди вака шо прај. Само си мислам дека ќе му го сврти грбот на Назир, а тој абер нема, а цело време само вика не сум терорист, не ви помагам... :confused:

Инаку, Saul не вервам дека ќе поживее уште долго. :(

А ако преживее, shit is really gonna hit the fan...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ебате тензијата, скроз ме напна епизодата. Еве и да ја оставиме добрата приказна на страна, да ја оставиме и феноменалната глума на Клер Денс, останува фактот дека серијата има страшна тензија. Edge of your fucking seat.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Еве ви Promo за 3та епизода.

Прочитав spoiler на Entertainemnt Weekly. Holy shit. I can't wait!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
Добро дали е нормална како глуми? сцената кога доби напад, нешто по автентично одамна немам видено.....капа доле!!!!!

:cuc:
Преквалификувана е за ТВ :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Стасав до 10 епизода од прва сезона и засега го има моето внимание....Покрај Клер ми се допадна и глумата на Сол, извонредно глуми човек кој се обидува да остане присебен во моментите кога приватниот живот му се распаѓа.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Claire Danеѕ ја понесе и оваа епизода. Епизодава е најдобра досега. Wow, цело време беше тензично со Brody, сигурен бев дека ќе го акни со каменот.

Сигурен бев дека ќе го отепаат Saul во Беирут.

I was wrong.

Carrie was right. :cuc:

Плус, еве ви промо од следната епизода ( Spoilers ) :

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.705
Поени од реакции
59.926
Claire Danеѕ ја понесе и оваа епизода. Епизодава е најдобра досега. Wow, цело време беше тензично со Brody, сигурен бев дека ќе го акни со каменот.

Сигурен бев дека ќе го отепаат Saul во Беирут.

I was wrong.

Carrie was right. :cuc:
Клер ја носи цела серија, иако и актерите што ги глумат Броди и Сол се прва лига. Ова е ТВ иначе, не отепуваат главни ликови кои публиката ги сака :)

Освен Чарли во Лост... џубриња

Psyside, wot, ја изгледав две сезони од BB, јака е ама Homeland повеќе ми прави мерак засега.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Клер ја носи цела серија, иако и актерите што ги глумат Броди и Сол се прва лига. Ова е ТВ иначе, не отепуваат главни ликови кои публиката ги сака :)

Освен Чарли во Лост... џубриња

Psyside, wot, ја изгледав две сезони од BB, јака е ама Homeland повеќе ми прави мерак засега.
Не убиваат? Во последно време тоа тренд стана... :P
Нед Старк?
Џими Дормоди?
Дејл?
Шејн? ( добро, публиката не го сакаше многу, ама whatever )

Kajgana Shop

На врв Bottom