Ѓубре проклето

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Covekot taka bil ispran vo mozokot kako sto imase i ima isprani vo R Makedonija kako srbi i Jugosloveni, taka ima ima i vo Egejska Makedonija kade nasi makedonci i denes ima pogolemi Grci od grcite ( licno mi se ima sluceno da zboruvam so devojka od Egejska i zboruvame na nas makedonski i mi vika"Nie ne sme isti, vika nie sme grcki makedonci a vie jugoslovenski), taka da toa e del od nasata tragedija i istorija, pa i Vanco kako takov e del od nasata istorija.

Трол што вика дека е болгарин, не може да биде дел од Македонска историја!

ја не верувам дека стои ... ванчо михајлов се знае дека е на ВМРО ама бугарската ... и се знае дека е бугар ... постои ВМРО како партија и у бугарија шо нема веза со моменталнава кај нас ... која барем досега е најмакедонска. позз...
а да не е монтажа ова па со звуков некако ништо не се разбира соодветно некако ...

Не постои ВМРО бугарска, ВМРО грчка, ниту пак ВМРО српска. ВМРО е Македонска и единствено Македонска организација!

Службата за државна безбедност на соседна Бугарија создала анти-македонска организација и ја нарекла “ВМРО-БНД’’ која нема врска со ВМРО по ниеден основ. Тоа е исто како јас да направам сега сок од боровинки, да го флаширам, да напишам Coca Cola на флашата и да се трескам од земја дека моето е Coca Cola, а не Американскиот оригинал. Впрочем, се знае кој од кого краде, земете од фолклор па до се’ друго.

Бидејќи се работи за автентична Македонска организација, Бугарија го употребила платеникот Ванчо Михајлов да го инфилтрира ВМРО. Ова се обидувале да го сторат уште пред Илинденското востание. Платеничкото смрдливо говедо Михајлов е екзекуторот на стотици Македонци кои се бореле за девизата Македонија на Македонците!

Мислам дека многу голема грешка беше што не го ликвидиравме по Втората светска војна! Имаше поголема игра, зделка меѓу Истокот и Западот преку која потатарениот се измкна. Значи, Михајлов се криеше како глушец се до својата смрт и продолжи да добива пари од комунистичкиот бугарски режим за да остане нивен мегафон.

Доколку некој во ДПМНЕ -- која слови за Македонска национална партија -- или во било која друга партија го протежира татарскиот платеник на било кој начин, треба на клоци да биде исшутиран од партијата.

Трол што вика дека е болгарин, не може да биде дел од Македонска историја!
Moze i toa kako nie vo Makedonskata istorija imame mnogu negativni licnosti i Kiro i Branko se negativni ama se nasi makedonci del od nas i den denes taka i ovaj Vanco e nas negativec, a so toa sto nekoj negativec mu go davas na bugarite sam sami im davame argumenti na tatarite da ne tepaat so nasi kamenja.

Што ке се освести.Тој растел се образувал со таква идеја во време кога немало македонски институции црква школо факултет.До некаде и не го обвинувам за тоа но дека е злосторник е.Ти денсе кога имаме своја државичка па Бранко и неговата приватна партија сакаат да ти бришат свеста па замисли како било пред 70 години

Ти како да сакаш да го одбраниш,но тој човек е касапин од кој Македонецот видел многу мака.Тој не заслужува ни името да му го спомни човек.Но целта на авторот на оваа тема еда го оцрни водството на ДПМНЕ.Видел слика.Шо не ќе слушни човек.

само ме интересира од каде знаеш дека има слика на ВМ? затоа што вака... јас на пример, можам да кажам дека во на Бане кабинетот има слика на Тито.. и вистина ли ќе биде?

не знам за приватни кабинети и простории, ама во зградата на ВМРО, барем во отворените простории, нема слика на Ванчо Михајлов!

инаку за ѕрцките се слагам дефинитивно!

ИМА БЕ, ДО ПРЕКИДАЧОТ ЗА СВЕТЛО, затоа го викаат пали гаси.

И БРАТ ЉУБЕ ИМА СЛИКА ...ДОМА!

Да ја откачам и да ти ја донесам... сум бил порано, сакаш верувај сакаш не верувај.

Кажи кога ќе идиш да ја откачиш да ја симнеме на време.:pos2::pos2:
Абе лепи шо си клаваш трн во здрава нога нити си видел нити ќе откачиш нити пак ќе донесиш нешто.Туку дај кажи кај си ги слушнал овие муабети дека има слика на касапот(ако му се малку 9 педи да даде господ уште 20 тони земја да му прифрлат).Сигурно во некој од седесе-штабовите.

Јас дома имам слика од ХИТЛЕР и сеа.Да ја искинам?

Мислам дека многу голема грешка беше што не го ликвидиравме по Втората светска војна! Имаше поголема игра, зделка меѓу Истокот и Западот преку која потатарениот се измкна.

му кажаа дека ченто ке го обеси и киидна за италија мајмунот..чекај писмото да го најдам

Карлос ако сакаш пикни ја каде сонцето не свети...фактите се тие иу многу кажуваат

Дај ме интересира да прочитам некаде за тоа влашко потекло.Па тоа и вашата световно непризната историографиа не го вели само баш комитата трн.Дај документи да читаме :helou:

Татар дај бе не отекувај.Ти ќе кажеш за историја?Што документи бараш?Или можеби бараш од вашата извртена историја.Скандал-историја.

Иван Михајлов не е бугарин тој е македонец од Штипско.И не го нарекувајте така тоа оди во прилог на бугарската пропаганда.Човекот се школувал во бугарски школи и развил таква свест немало македонско образование и држава.Тоа е исто како Лазо Колишевски кој имал српска свест како Бранко кој има грчка не треба да ве чуди

1,ти не си здрав па татаринов САМ СИ НАРЕКУВА бугарин ,и ја негира МАКЕДОНСКАТА НАЦИја

МНОГУ ЗАБОРАВАТЕ па да ве потсетам... ЗА ВРЕМЕ НА КОНГРЕСОТ на дпмне во Струмица НА СИТЕ ТВ станици ОДЕШЕ спот КАДЕ МЕГУ ДРУГИТЕ го покажуваа и ВАНЧО МИХАЈЛОВ еден од најголемите убијци на Македонците.....

Не постои ВМРО бугарска, ВМРО грчка, ниту пак ВМРО српска. ВМРО е Македонска и единствено Македонска организација!

Службата за државна безбедност на соседна Бугарија создала анти-македонска организација и ја нарекла “ВМРО-БНД’’ која нема врска со ВМРО по ниеден основ. Тоа е исто како јас да направам сега сок од боровинки, да го флаширам, да напишам Coca Cola на флашата и да се трескам од земја дека моето е Coca Cola, а не Американскиот оригинал. Впрочем, се знае кој од кого краде, земете од фолклор па до се’ друго.

Бидејќи се работи за автентична Македонска организација, Бугарија го употребила платеникот Ванчо Михајлов да го инфилтрира ВМРО. Ова се обидувале да го сторат уште пред Илинденското востание. Платеничкото смрдливо говедо Михајлов е екзекуторот на стотици Македонци кои се бореле за девизата Македонија на Македонците!

Мислам дека многу голема грешка беше што не го ликвидиравме по Втората светска војна! Имаше поголема игра, зделка меѓу Истокот и Западот преку која потатарениот се измкна. Значи, Михајлов се криеше како глушец се до својата смрт и продолжи да добива пари од комунистичкиот бугарски режим за да остане нивен мегафон.

Доколку некој во ДПМНЕ -- која слови за Македонска национална партија -- или во било која друга партија го протежира татарскиот платеник на било кој начин, треба на клоци да биде исшутиран од партијата.
Незнам дали знаеш,али ВМРО е имало големи имоти во БГ.Зашто ВМРО-ДПМН не посака да им се вратат? И уште едно прашане ме интересира- во кое ВМРО беше Тодор Александров?

Кажи кога ќе идиш да ја откачиш да ја симнеме на време.:pos2::pos2:
Абе лепи шо си клаваш трн во здрава нога нити си видел нити ќе откачиш нити пак ќе донесиш нешто.Туку дај кажи кај си ги слушнал овие муабети дека има слика на касапот(ако му се малку 9 педи да даде господ уште 20 тони земја да му прифрлат).Сигурно во некој од седесе-штабовите.

Ете ти го одговорот, Македонцки одговори.

Ете ти го одговорот, Македонцки одговори.

цинизам е вистинскиот одговор :nesum:

само кукаш кукаш кукаш ти и твоите другари од штабот ( или ги следиш инструкциите од некое штабче ) плачеш , одеш на симпатии ... 2001 35 години служба ... еден период папата избрка 250 000 луѓе од работа ... во тие беа нашите татковци .

немам видено од тебе ниту еден здрав муабет ... значи не си ништо од тоа што сакаш да кажеш ... до следната средба ...

На 5:07 да сум бил во собата иако е стар, би му ги извадил ѕврцките. Ете гледајте на посочената 5:07 кого во ДПМНЕ чуваат закачен на слика во главната зграда, и го викаат пали-гаси. поздрав.

Вака нашите идни генерации ќе ги гледаат во иднина денешниве современи врховисти, врховистите на 21 век, кои како горенаведениот господин не убедуваат да бидеме се друго само не МАКЕДОНЦИ. Верувам дека и они бурно ќе реагираат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom