POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
А се извинувам,по пишуваното ми личеше така.:helou:не сум бугарин а току сум турлак.немам бугарска национална свест.не се определувам како бугарин.:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А се извинувам,по пишуваното ми личеше така.:helou:не сум бугарин а току сум турлак.немам бугарска национална свест.не се определувам како бугарин.:helou:
Кога веќе го споменуваме Ванчо Михајлов, во пакет треба да ги спомнеме и новите ванчомихајловисти СДС и Соросоидите, кои сакаат повторно, како на времето Ванчо, со декрет да го избришат македонскиот идентитет.
Ванчо Михајлов е ѓубре, но во ист контејнер треба да ги ставиме и негаторите на македонскиот идентитет, СДС и Соросоидите. Нели треба да сме реални.
:uvo::uvo::uvo:не сум бугарин а току сум турлак.
По тоа што записа е правен 1989г па тогава не беше толко напредната техниката и н се чува добрш што говори.Това е прехврлено на ЦД от VHS.Ако нема субтитри мачно може да разбереш нешто.Зошто звукот и сликата малку не ми штимат?
Ова интервју е со етничкиот Македонец Иван Михајлов со бугарска свест.Како знаеш што има во ЦК на ВМРО си бил или ова е уште една комуњарска импутација.И што има да го гледам денеска неговите брака по антимакедонска идеа ми се опозиција
стануваше сбор за шопскиот бунт во почетокот на 19 век за кој сборуваше и минатата сабота во своето предаване божо димитров.да бе го гледал.турлаците са самостоjна етничка група во бугариjа но това е off topic та точка на спорот.не сум сборувал шопскиот краj во бугариjа да се откине от бугариjа и да се соедини со србиjа а сум за униjа мегу бугариjа и србиjа един вид нова jугославиjа оти сме словени а не пуштуни от афганистан или не знам кви там азиатски орди.:uvo::uvo::uvo:
Toa сега какво животно е?Турлак?!
Да се обдините с С'рбиja?!Kaкво има обшто Србиja с Шопска област?
Извини брат ама дали можам да си купам дрога от тебе?Изгледа си на нешто jako.Сос што се друсаш?
Кои е правил униа со србите се се е апал за газот потоа. Словени са, имам добро мнение за них, ама по далеко од општи работи со срби.стануваше сбор за шопскиот бунт во почетокот на 19 век за кој сборуваше и минатата сабота во своето предаване божо димитров.да бе го гледал.турлаците са самостоjна етничка група во бугариjа но това е off topic та точка на спорот.не сум сборувал шопскиот краj во бугариjа да се откине от бугариjа и да се соедини со србиjа а сум за униjа мегу бугариjа и србиjа един вид нова jугославиjа оти сме словени а не пуштуни от афганистан или не знам кви там азиатски орди.
Немало никакви востаниja това са гомна и лаjна теории.Нали знаеш как глупавиja човек верува на се што му се каже и е наj лесен за манипулиране.А за такви унии и незнам што нема шансови.Никои каj нас не иска да има вземане даване с србите.Нека са си словени,какви искат нека бидат ич кур не ме боли за нив.Доста сме патили от тех и сме се научили от грешките.стануваше сбор за шопскиот бунт во почетокот на 19 век за кој сборуваше и минатата сабота во своето предаване божо димитров.да бе го гледал.турлаците са самостоjна етничка група во бугариjа но това е off topic та точка на спорот.не сум сборувал шопскиот краj во бугариjа да се откине от бугариjа и да се соедини со србиjа а сум за униjа мегу бугариjа и србиjа един вид нова jугославиjа оти сме словени а не пуштуни от афганистан или не знам кви там азиатски орди.
Немало никакви востаниja това са гомна и лаjна теории.Нали знаеш как глупавиja човек верува на се што му се каже и е наj лесен за манипулиране.А за такви унии и незнам што нема шансови.Никои каj нас не иска да има вземане даване с србите.Нека са си словени,какви искат нека бидат ич кур не ме боли за нив.Доста сме патили от тех и сме се научили от грешките.
Ахаааа... Да бе. Затоа денес ниту еден Бугарин не знае зашто Софија е избрана за главен град на Бугарија. Те били итри Шопите, те били пргави, незнам какви биле, незнам шо биле.. ама они си знаат шо се.Немало никакви востаниja това са гомна и лаjна теории...