Ѓубре проклето

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
не сум бугарин а току сум турлак.немам бугарска национална свест.не се определувам како бугарин.:helou:
А се извинувам,по пишуваното ми личеше така.:helou:

Кога веќе го споменуваме Ванчо Михајлов, во пакет треба да ги спомнеме и новите ванчомихајловисти СДС и Соросоидите, кои сакаат повторно, како на времето Ванчо, со декрет да го избришат македонскиот идентитет.

Ванчо Михајлов е ѓубре, но во ист контејнер треба да ги ставиме и негаторите на македонскиот идентитет, СДС и Соросоидите. Нели треба да сме реални.

Кога веќе го споменуваме Ванчо Михајлов, во пакет треба да ги спомнеме и новите ванчомихајловисти СДС и Соросоидите, кои сакаат повторно, како на времето Ванчо, со декрет да го избришат македонскиот идентитет.

Ванчо Михајлов е ѓубре, но во ист контејнер треба да ги ставиме и негаторите на македонскиот идентитет, СДС и Соросоидите. Нели треба да сме реални.

Sekako, samo da ne ja zaboravime i dokazanata DPBNDE so Ljubco tatarot na celo celi 15 godini i site izbrkani bugarofili vo 2003 koi eden po eden se vratija na klucni pozicii. Dosta, Todorovski, Milosovski itn.
Bitushe, kazi mi go tvojot stav za Todor. Ako sakas neli ?

не сум бугарин а току сум турлак.
:uvo::uvo::uvo:
Toa сега какво животно е?Турлак?!
Да се обдините с С'рбиja?!Kaкво има обшто Србиja с Шопска област?
Извини брат ама дали можам да си купам дрога от тебе?Изгледа си на нешто jako.Сос што се друсаш?

Зошто звукот и сликата малку не ми штимат?
По тоа што записа е правен 1989г па тогава не беше толко напредната техниката и н се чува добрш што говори.Това е прехврлено на ЦД от VHS.Ако нема субтитри мачно може да разбереш нешто.

Шопи има не само во Бугарија туку и во Македонија и Србија,аматоа не значи дека се Бугари:tapp::tapp:

Ова интервју е со етничкиот Македонец Иван Михајлов со бугарска свест.Како знаеш што има во ЦК на ВМРО си бил или ова е уште една комуњарска импутација.И што има да го гледам денеска неговите брака по антимакедонска идеа ми се опозиција

Ајде ајде,не се срами од браќата,потоа друг ти е крив кога наместо со ВМРО ви се обраќаат со дпБне.

Опасен си Суциде сечеш вадиш прилепуваш овие реченици се се во различни реплики.Ја сфакам твојата необразованост но тоа е комуњарската матрица да се води негативизамСо ДПБНЕ ни се обракаат задоени југокомунистички деца а народот кој ни дава голема доверба не ни се обрака така.Јас немам брака ама затоа тебе ти е идол Јосип Броз сакаш да бидеш како него со македонска национална свест со демократска свест исто така.За педесет години БЦ и Иван Михајлов нивните слики ке бидат една до друга во учебниците за историја

Интервуто е правено од Кеворк Кеворкjан водител на програмата "Сека недела" по БНТ. Мислам дека во Рим беше правено.

Во Рим,

гомнарот имаше една палата (оваа на клипот) и една шупа, каде ги пречекуваше спонзорите глумејки сиромашен терорист.

му *бам фацата исушена

Торлаци смо – јунаци смо

:uvo::uvo::uvo:
Toa сега какво животно е?Турлак?!
Да се обдините с С'рбиja?!Kaкво има обшто Србиja с Шопска област?
Извини брат ама дали можам да си купам дрога от тебе?Изгледа си на нешто jako.Сос што се друсаш?
стануваше сбор за шопскиот бунт во почетокот на 19 век за кој сборуваше и минатата сабота во своето предаване божо димитров.да бе го гледал.турлаците са самостоjна етничка група во бугариjа но това е off topic та точка на спорот.не сум сборувал шопскиот краj во бугариjа да се откине от бугариjа и да се соедини со србиjа а сум за униjа мегу бугариjа и србиjа един вид нова jугославиjа оти сме словени а не пуштуни от афганистан или не знам кви там азиатски орди.

eh deca deca...

abe uste ve lazet ko mali deca! pa ne gledas dek sinkot so to so zborvit nemat vrska! jas ne sum vmrovec tuku sdsmovec ama ova e brate proziren fals i nemoj da se nerviras za djabe

стануваше сбор за шопскиот бунт во почетокот на 19 век за кој сборуваше и минатата сабота во своето предаване божо димитров.да бе го гледал.турлаците са самостоjна етничка група во бугариjа но това е off topic та точка на спорот.не сум сборувал шопскиот краj во бугариjа да се откине от бугариjа и да се соедини со србиjа а сум за униjа мегу бугариjа и србиjа един вид нова jугославиjа оти сме словени а не пуштуни от афганистан или не знам кви там азиатски орди.
Кои е правил униа со србите се се е апал за газот потоа. Словени са, имам добро мнение за них, ама по далеко од општи работи со срби.

Немало никакви востаниja това са гомна и лаjна теории.Нали знаеш как глупавиja човек верува на се што му се каже и е наj лесен за манипулиране.А за такви унии и незнам што нема шансови.Никои каj нас не иска да има вземане даване с србите.Нека са си словени,какви искат нека бидат ич кур не ме боли за нив.Доста сме патили от тех и сме се научили от грешките.

Немало никакви востаниja това са гомна и лаjна теории.Нали знаеш как глупавиja човек верува на се што му се каже и е наj лесен за манипулиране.А за такви унии и незнам што нема шансови.Никои каj нас не иска да има вземане даване с србите.Нека са си словени,какви искат нека бидат ич кур не ме боли за нив.Доста сме патили от тех и сме се научили от грешките.

Бугарин ти сакаш да си Бугар и никој не ти оспорува, тогаш зошто оспоруваш некој друг да се нарекува како што сака? Што тоа толку ти пречи? Ако сака да е ТОРЛАК тогаш нека си е... ама ти немаш право да му се мешаш, како што тој нема право да ти го оспорува Бугарството на тебе.

Немало никакви востаниja това са гомна и лаjна теории...
Ахаааа... Да бе. Затоа денес ниту еден Бугарин не знае зашто Софија е избрана за главен град на Бугарија. Те били итри Шопите, те били пргави, незнам какви биле, незнам шо биле.. ама они си знаат шо се.
А за Иван Михајлов.. он може да има место во македонската историја на истата страница со Б.Ц. кај македонците-предавници. Ништо повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom