Погледнете ги само коментаирте доле под видеото од македонски граѓани кои се осеќаат како бугари. Тие од ВМРО ли се?
BorisDrangov (2 weeks ago)
Еден ден и ние во Македонија ќе бидеме слободни како вие во Бугарија. На „македонизмот„ му се гледа крајот. Човек што цел живот се борел за Македонија го направија „Предавник„, а идиоти како Блаже Ристовски се „Херои„. Жална Македонија.
makmokmak (2 weeks ago)
Taka e brate ,golem pozdrav za eden golem makedonec ,kako tebe .Da zivee vistinskoto VMRO na Todor i Vanco ,da ziveat 3 licni kerki na Majka Bulgarija -Mizija Zlatokosa ,Trakija Gizdava i Makedonija Preubava.Pirinec ,Neovrhovist
aleksandrovtodor (2 days ago)
slusajte kucinja srbomakedonisticki dodeka nie bugarite od makedonija i bugarija ja otkrivavme bistata na todor aleksandrov vo veles vie togas bistata ja isprskavte so boja i ja turnavte na zemja kucinja srbomakedonisticki.zatoa kucinja podaleku racete od makedonobugarskata istorija kucinja anticki.cicajte mu go na bukefal plemeto da vi go ebam albansko i na ali ahmeti digajte spomenik.da zivee makedonija,da zivee bugarija.
slavicwolf (2 weeks ago)
legenda na VMRO bravo za snimkata odlicna, makedonija i blgarija zaedno zasekogas