Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.Го убив Дарко
2.Го убив Димитри
2.2 Џими ја уби Кејт
3.Не стигнав да ја легнам Кејт
ja ima li gta 4 vo nekoe Skopsko internet kafe?
Наместете прво така, како што е на сликата, па ќе пробуваме. Иначе имаме и мрежа на хамачи за ГТА 4, влезете на мрежата GTA MACEDONIA pass:123Еве ја брате
Сака некој да пробаме??
компјутер си е компјутер,нема заменаЕве ви линк од Gamespot каде што може да ги видите разликите во графиката од PS3, XBOX 360 и нормално РС, на GTA IV (и уште 4 други игри).
Само задржете го маусот (без клик) на линкот под секоја слика, за да ја видите разликата.
Сами осудете кое е најдобро. Според мене, PS3 вади најлоша графика.
Еве ви линк од Gamespot каде што може да ги видите разликите во графиката од PS3, XBOX 360 и нормално РС, на GTA IV (и уште 4 други игри).
Само задржете го маусот (без клик) на линкот под секоја слика, за да ја видите разликата.
Сами осудете кое е најдобро. Според мене, PS3 вади најлоша графика.
Иам еден проблем.. правев формат и саве фајловите од гта ги сочував... после од коа инсталирав гта ги ископирав u C/Users/.../AppData/Local/Rockstar Games.. после коа ја пуштам играта не ми го наога савегамот и ме пушта од почеток ако некој знае како може да се напраи ова нека пише фала однапред...