1.Го убив Дарко
2.Го убив Димитри
2.2 Џими ја уби Кејт
3.Не стигнав да ја легнам Кејт
Не би рекол, се уште немаат такви машини за да ја подржат GTA IV.ja ima li gta 4 vo nekoe Skopsko internet kafe?
Наместете прво така, како што е на сликата, па ќе пробуваме. Иначе имаме и мрежа на хамачи за ГТА 4, влезете на мрежата GTA MACEDONIA pass:123Еве ја брате
Сака некој да пробаме??
компјутер си е компјутер,нема заменаЕве ви линк од Gamespot каде што може да ги видите разликите во графиката од PS3, XBOX 360 и нормално РС, на GTA IV (и уште 4 други игри).
Само задржете го маусот (без клик) на линкот под секоја слика, за да ја видите разликата.
Сами осудете кое е најдобро. Според мене, PS3 вади најлоша графика.
Еве ви линк од Gamespot каде што може да ги видите разликите во графиката од PS3, XBOX 360 и нормално РС, на GTA IV (и уште 4 други игри).
Само задржете го маусот (без клик) на линкот под секоја слика, за да ја видите разликата.
Сами осудете кое е најдобро. Според мене, PS3 вади најлоша графика.
Треба да се логираш на Live со истиот account со кој ја играше играта предходно и мислам дека ке ти се среди...Иам еден проблем.. правев формат и саве фајловите од гта ги сочував... после од коа инсталирав гта ги ископирав u C/Users/.../AppData/Local/Rockstar Games.. после коа ја пуштам играта не ми го наога савегамот и ме пушта од почеток ако некој знае како може да се напраи ова нека пише фала однапред...