GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
На PC е милина, на XBOX 360 тапа, а на PS3 срање у боја.

Размислете со коментарите,колку од вас ќе ја играат со детали како на сликите од gamespot?

3ца,4ца?

PS3 е веќе 2 години стара машина,а приклучено на некој бесен HD телевизор,ќе изгледа 5 пати подобро од сликата на вашите монитори.
А ние ќе трошиме по 500 евра за графичка за да може да гледаме "нешто што има пооштри текстури во далечината".

Единствена добивка на PC е Vehicle density,конзолашките верзии се тапа за тоа,и кога ќе се насоберат цајкани исто така сецкаат.

Што е финтата Vehicle density, Shadow Density?

1.Го убив Дарко
2.Го убив Димитри
2.2 Џими ја уби Кејт
3.Не стигнав да ја легнам Кејт

ГО направив истото што и ти, играј ја уште малце играта и КАТЕ ќе ти се јави преку Unknown Caller, Вака ја покажува

Размислете со коментарите,колку од вас ќе ја играат со детали како на сликите од gamespot?

3ца,4ца?

PS3 е веќе 2 години стара машина,а приклучено на некој бесен HD телевизор,ќе изгледа 5 пати подобро од сликата на вашите монитори.
А ние ќе трошиме по 500 евра за графичка за да може да гледаме "нешто што има пооштри текстури во далечината".

Единствена добивка на PC е Vehicle density,конзолашките верзии се тапа за тоа,и кога ќе се насоберат цајкани исто така сецкаат.

Ja ja igram na detali kako na slikata

Затоа пишав,3ца или 4ца.

Ако сакаш и попис ќе правиме слободно. :)

Hehe во право си стварно за да ја играте на детали кои што ги добивате на PS3 треба да платите 3-4 пати повеќе за моќно ПЦ

Еве шо направија момците од Gamingaccess за GTA IV
attachment-readmore.php

attachment-readmore.php

attachment-readmore.php

Па фанови навалете
Линк за Download
Мислам дека не е пиратерија ова за да бришат модераторите.

Абе ни треба некој добар туториал , на youtube барав ама нема ништо сега за сега ,праев муабет со еден гејмер кој направи еден туториал за ГТА хамачи и ми рече да почекам треба уште три да прати за да биде комплетен,така да трпение спасение ,И срекна нова година:smir:

1. Симни хамачи
2. Направи/влези во нетворк кај што нема многу пинг(значи само македонски ип, пошто не смее над 25 пингот да биде)
3. Направи .reg фајл со ова во него

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive]
"ConnectionOverride"="Hamachi"

4. Влези во играта и најди/направи сервер

Заради некоја причина форумот става празно место кај Microsoft, кога ке го правите фајлот тргнете го.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom