GTA IV

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
нема моментално,

нема ни да има како што мислам.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
абе како можи играва да се игра multiplayer дали има некое програмче како SA-MP со кое се играше сан андреас онлине.Ако има кажете :)
Јас и Ред Девил работиме на тој случај ,преку хамачи мора да може само треба да се потрудиш малце

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
А сте играле до сеа?
Не :( Ама се обидуваме да направме се за да играме,ако сака нека се обиде некој од вас да игра мулти , се на готово сакате бе ц ц ц ( се шалам)

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
За GTA IV Multiplayer јас и еден мој другар пробавме да напраиме преку хамачи... серверот го наогаше али немаше нигде како да се конектираме.. и незнаевме што да напраиме...:toe:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Јас моментално сум во контакт со еден дечко од Канада кој знае како да го направи тоа и има еден клип на ју туб и ми рече да бидам стрплив ке направел усте два клипа кој подетално објаснуваат ,така да трпение спасение :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Јас моментално сум во контакт со еден дечко од Канада кој знае како да го направи тоа и има еден клип на ју туб и ми рече да бидам стрплив ке направел усте два клипа кој подетално објаснуваат ,така да трпение спасение :)
Ако ти треба уште еден(а ке треба), и ако немаш, count on me :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Јас мислам дека всушност овде грешевме, вака треба да се подеси хамачито.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Мозила имам, а ништо не гледам(за сликите мислам, на ИЕ ми ги покажуваше со Х):eek:ftopic:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
може некој да направи мрежа за гта зошто сите се полни неможе да се влезе.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Мислам дека не фаќа на Hamachi барем сеуште не, јас и марко414 се убивме од пробување и пак џабе

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Мислам дека не фаќа на Hamachi барем сеуште не, јас и марко414 се убивме од пробување и пак џабе
Па кај никој не фаќа, затоа што треба да се подеси хамачито.
ЕВЕ ЈА ПО ТРЕТ ПАТ СЛИКАТА, се надевам сега нема да ја снема.

Kajgana Shop

На врв Bottom