GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
1. Симни хамачи
2. Направи/влези во нетворк кај што нема многу пинг(значи само македонски ип, пошто не смее над 25 пингот да биде)
3. Направи .reg фајл со ова во него

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive]
"ConnectionOverride"="Hamachi"
4. Влези во играта и најди/направи сервер

Заради некоја причина форумот става празно место кај Microsoft, кога ке го правите фајлот тргнете го.

Па по овие чекори одиме и пак нејќе.
Има некој на кој му успеало да изигра онлајн?

Абе ние направивме се тоа ама неможеме да го најдеме серверот т.е.,пишува дека е најден али неможе да се конектираш.

Абе ние направивме се тоа ама неможеме да го најдеме серверот т.е.,пишува дека е најден али неможе да се конектираш.

Симни пачот. Едниот од вас го има едниот не.

А тоа .reg фајлот каде треба да се стави и како да го напраиме?:salut:

Многу имате забегано со Хамачи муабетиве.
Може ли сега да се симне ГТА 4 со најнормален крак, без заебанции подесувања во windows, или да почекам уште некој месец? Некој од поувлезените (Mac)) и П.Овердрајв) и остали?

^
Во право е Гижо.
Слободно отворете тема GTA 4 Hamachi,па таму договарајте се

Btw,дали приметивте дека еден од гласовите на NPC-ата е Tommy Vercetti = Ray Liotta? :)

Некој да не знае шо е ова...
ooool9.jpg
Го уклучувам РГСЦ, одам Скип Логин, стегам Плеј, после тоа прозорчето за да стегнам ОК и ми се појавува ова. Хелп!

Дали ќе ми тера GTA на оваа конфигурација?
Intel 2.2 GHz Dual Core E2200
Gigabyte 945
2 gb RAM DDR2
ASUS 9600GT

Некој да не знае шо е ова...
ooool9.jpg
Го уклучувам РГСЦ, одам Скип Логин, стегам Плеј, после тоа прозорчето за да стегнам ОК и ми се појавува ова. Хелп!

Некој знае шо е работава? Не за друго дек сакам да видам како се играт на мултиплеер. :helou:

И мене вака ми се направи...Незнаев што д аправам па ја реинсталирав играта и сега е ок:vozbud:

И мене вака ми се направи...Незнаев што д аправам па ја реинсталирав играта и сега е ок:vozbud:
Епа тогаш, како мојт да си го чувам тоа што ми е save-овано т.е. од каде да го истам фајлот каде што ми е зачувано и потоа пак да го стам во играта...

Кога ке ја реинсталираш ке те праша за дали да ги зачуваш saved games. Но во секој случај види си ти, ако имаш XP треба да ти се во my documents, така мислам:icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom