GTA IV

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Аман бе што ја напраевте вие ГТА? Ја на HD Radeon 2600 Pro ја играм на медиум без проблеми а колку појаки графички има

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
А види вака сеа ти. Нема многу овде страсни играчи па јаките игри да ги играат на 40-50 фпс. А и сигурно не е 1 фпс. Барем ја си уживам во играњето.

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
Нема шанси брате... Процесорот ти е ептен слаб:toe:
дебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
дебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:
Брат нејкам да бидам некојси, најубаво земи си, пробај си, па пиши си :vozbud:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Дај пиши да видам за што си опалил 750еу?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
дечки ве молам ај кажете ми дали ке ја биде кај мене со ваков комп. ?

AMD Althon (tm) 64X2 Dual
Core Processor 4400+
1.43 GHz, 2GB RAM
Physical Address Extension...

Btw. графицчката ми е Nvidia
За ова даде 750 евра?:uvo: Кога го купи?

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
А бе и ја за пеинтиум 3 на времето давав 400 евра ....... Плус не му е за игрииии нема шанси да е за игри ( ова бил за игри пред 1 ипол година ) технологијата иде напреедддддд.... ииначе би ја возел играта на Медиум јас ја играм на слична конфигурација дури скоро послаба на Медиум ми лизга...

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Јас имам AMD athlon 3800+ процесор, 2 GB ram, и GeForce 8600GT ја играм на медиум и оптимално вади по 20 FPS, супер е веќе ја отпревртив сега си прам нереди низ градот :D

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
вака дечки ...(можебо сега ке речете " кај се најде овој да замара со ова"... ама ете ..тоа е тоа ..се шекнав за играта..и денеска ја зедов . седга даунлоадирам СП 3 ЗА ИКС ПЕ ...ја превртев темата .. прочитаВ милиони одговори ...но сепак не можев да се најдам па да побарам помош---- ВЕ МОЛАМ !!!..би сакале ли да ми пратите линк од најдобриот крак за гта4...еве вие искусните што ја играте... и се што е потребно за играва...PLEASE..:cuc:

ФАЛА ОДНАПРЕД!!!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
играта е да се разнебитеш ( у битови) лудница од игра само рокстар малку претерале треба да имас стварни јака масина да ја играс или да дадес убава пара за нов ама јеби га тоа е тоа плати па клати :toe: :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom