Нема шанси брате... Процесорот ти е ептен слабNVIDIA GeForce 8500 GT (GeForce 8500 GT)...hmm?
дебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:Нема шанси брате... Процесорот ти е ептен слаб
Брат нејкам да бидам некојси, најубаво земи си, пробај си, па пиши сидебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:
Дај пиши да видам за што си опалил 750еу?дебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:
За ова даде 750 евра?:uvo: Кога го купи?дечки ве молам ај кажете ми дали ке ја биде кај мене со ваков комп. ?
AMD Althon (tm) 64X2 Dual
Core Processor 4400+
1.43 GHz, 2GB RAM
Physical Address Extension...
Btw. графицчката ми е Nvidia
чекам одговор..please!!