GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе што ја напраевте вие ГТА? Ја на HD Radeon 2600 Pro ја играм на медиум без проблеми а колку појаки графички има

А види вака сеа ти. Нема многу овде страсни играчи па јаките игри да ги играат на 40-50 фпс. А и сигурно не е 1 фпс. Барем ја си уживам во играњето.

Нема шанси брате... Процесорот ти е ептен слаб:toe:

дебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:

дебре што ми направивте...еден ми вика дека ке иде ..еден вика нема да ...хмм..се шекнав ...не знам дали да ја купам ..а се сложувам со Shorty ..што ја направивте ГТА 8-мо светско чудо.:uvo:..и плус 750 евра опалив за компјутеров демек за игри бил ..:nesum::pos2::pos2:
Брат нејкам да бидам некојси, најубаво земи си, пробај си, па пиши си :vozbud:

Дај пиши да видам за што си опалил 750еу?

дечки ве молам ај кажете ми дали ке ја биде кај мене со ваков комп. ?

AMD Althon (tm) 64X2 Dual
Core Processor 4400+
1.43 GHz, 2GB RAM
Physical Address Extension...

Btw. графицчката ми е Nvidia

За ова даде 750 евра?:uvo: Кога го купи?

А бе и ја за пеинтиум 3 на времето давав 400 евра ....... Плус не му е за игрииии нема шанси да е за игри ( ова бил за игри пред 1 ипол година ) технологијата иде напреедддддд.... ииначе би ја возел играта на Медиум јас ја играм на слична конфигурација дури скоро послаба на Медиум ми лизга...

Јас имам AMD athlon 3800+ процесор, 2 GB ram, и GeForce 8600GT ја играм на медиум и оптимално вади по 20 FPS, супер е веќе ја отпревртив сега си прам нереди низ градот :D

вака дечки ...(можебо сега ке речете " кај се најде овој да замара со ова"... ама ете ..тоа е тоа ..се шекнав за играта..и денеска ја зедов . седга даунлоадирам СП 3 ЗА ИКС ПЕ ...ја превртев темата .. прочитаВ милиони одговори ...но сепак не можев да се најдам па да побарам помош---- ВЕ МОЛАМ !!!..би сакале ли да ми пратите линк од најдобриот крак за гта4...еве вие искусните што ја играте... и се што е потребно за играва...PLEASE..:cuc:

ФАЛА ОДНАПРЕД!!!

играта е да се разнебитеш ( у битови) лудница од игра само рокстар малку претерале треба да имас стварни јака масина да ја играс или да дадес убава пара за нов ама јеби га тоа е тоа плати па клати :toe: :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom