GTA IV

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Искочи Patch 1.2

GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:

Graphics Menu:
Added "Water Quality", "Shadow Quality" and "Reflection Resolution" sliders in graphics menu.
Added "Definition" and "VSync" toggles in graphics menu.
Rendering optimizations.
VSync optimizations.
Nvidia 7000 series
Mirrors fixed

PATCH 1 FIXES:

Direct input device support is now disabled by default and can only be enabled with the commandline: "-usedirectinput"
Supported Controllers:
Logitech Dual Action
Logitech RumblePad 2
Logitech Cordless RumblePad 2
Saitek P2500
Supported Wheels:
Note: Controls are unmapped, user must map controls using Manufacturer's mapping software.
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech Wingman Formula GP Wheel
Logitech MOMO Racing
MOMO Force
Driving Force Pro
Driving Force
Formula Force
Added Commandline "-notimefix" which will help some users who are experiencing the fast/slow gameplay issue after patch 1 was applied.
Fixed a bug that caused some users to experience endless looping audio effects after Patch 1 was applied.
Benchmark was disabling sounds after Patch 1 was applied, this is now fixed.

CRASH FIXES:

Unable to load game fixed - For some users, a DOS window would open and close immediately upon Game Launch, GTA IV would never launch.
Hang on Initial Game Loading Screen fixed - Some users experienced Character Art Loading screens in an endless loop.
Certain causes of the RESC10 error have been fixed (Alt-Tab, change resolution). If you experience an RESC10 error, you must restart.
Certain Instances of the "GRAND THEFT AUTO IV has encountered a problem and needs to close" error have been fixed.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Инсталирав пач 1.2, не сакаше да седне на компјутер. :))

Преинсталирав играта, сега имам само проблем со звукот, бидејќи кога зборувам на телефон, не го слушам соговорникот воопшто. И претходно беше така.

И још једно прашање за вас :))), се заебавав со читови, ама не ја сејвирав играта, и не приметив дека направи autosave. Дали играта меморира дека воопшто сум употребил cheat? Пошо иам план на 100% да ја превртам, па си велам да не ми ги трајно затвори тие предизвиците. :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Инсталирав пач 1.2, не сакаше да седне на компјутер. :))

Преинсталирав играта, сега имам само проблем со звукот, бидејќи кога зборувам на телефон, не го слушам соговорникот воопшто. И претходно беше така.

И још једно прашање за вас :))), се заебавав со читови, ама не ја сејвирав играта, и не приметив дека направи autosave. Дали играта меморира дека воопшто сум употребил cheat? Пошо иам план на 100% да ја превртам, па си велам да не ми ги трајно затвори тие предизвиците. :)
Не, немај гајле. Само не смееш дури траат предизвиците да користиш cheat.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Kazete kako da ja instaliram GTA 4 oti mi bara nekojsi serial? Imam eden ama mi kazuva deka ne e tocen. Daj kazete nekoj serial? tnx

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
mene ne mi pobara serijal da prati screen da vidam so e problemot pa ke ti kazam​

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
А што е ова глеам некој нов Patch искочил на 24 јануари.... Го има некој пробано ?

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ја поминав приказната на играта вчера и воодушевен сум, една од најдобрите игри што сум ги играл, ептен добра приказна(трагична), мн е добро направено тоа што можеш на повеќе начини да ја завршиш. Единствена игра до сега што ме има влечено да ја завршам 100%.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Здраво луѓе, да не знаете кај можам да ја купам играва оригинал? Тука кај нас неможеш да најдеш продавница за оригинални игри, а на запад, немоеш да најдеш пиратски:vozbud:Мене ми е за да играм Онлајн, затоа го барам оригиналот, иначе, нема да ја осетам до максимум:wink:. Рокстар напраиле ако ја немаш оригиналната игра инсталирано, да ти се појавува такозвана "Drunken Camera". Се пред тебе ти се клати, ко да си начукан, и многу е лошо. Иам крак кој го поправа ова, на кој му треба ке му го пратам. Иначе, вреди да се даде 50евра за играва, ја гледав на нет, топ е..

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Јас продавница за оргинали во Скопје знам само во ГТЦ во Југотон...Таму би требало да ја има..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Се јавив денеска, и ми рекоа дека ја немале, а најверојатно ке је добиеле другата недела :uvo:

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
поздрав народе .....пак јас дојдов да се исплачам ....вака ..ја инсталирам гта4 ...и се е сега во ред ..само имам мал прблем... ја вклучувам играта и ми гу нема колите ...зградите воопшто не се гледаат..а луѓето ..не знам само на сон ...
како можам да поправам ова ...??? pls ...ДАЈTЕ МИ ПОМОШ ЗАШТО СТВАРНО СУМ ОЧАЕН !!! ФАЛА ОДНАПРЕД

Kajgana Shop

На врв Bottom