- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 30
А Broo од каде мозам да го најдам тој крак. Јас имам мал проблем со сликата.Симни кракот на Fedor и не би требало да имаш проблеми..
Или прати линк на ПП. Позз
А Broo од каде мозам да го најдам тој крак. Јас имам мал проблем со сликата.Симни кракот на Fedor и не би требало да имаш проблеми..
Во Documents ги стави пак, така ?Еднаш прашав и некако не ми одговорија...Ги имам сејвовите од Гта..Ги копирам каде што треба у C/.. и после кога идам у играта не ми ги наога..Ако некој знае како да го напраам ова нека пише..
Еднаш прашав и некако не ми одговорија...Ги имам сејвовите од Гта..Ги копирам каде што треба у C/.. и после кога идам у играта не ми ги наога..Ако некој знае како да го напраам ова нека пише..
Btw. напиши каква графичкадечки ве молам ај кажете ми дали ке ја биде кај мене со ваков комп. ?
AMD Althon (tm) 64X2 Dual
Core Processor 4400+
1.43 GHz, 2GB RAM
Physical Address Extension...
Btw. графицчката ми е Nvidia
NVIDIA GeForce 8500 GT (GeForce 8500 GT)...hmm?Btw. напиши каква графичка
И+со таков процесор НЕМА ШАНСИ да ја играш. Барем рамот ти е ,,солиден’’
Ke ja odi na Low :nesum: Probaj i moze i poubavo ke odi. Ama nabavisi dobar krakNVIDIA GeForce 8500 GT (GeForce 8500 GT)...hmm?
хммм..па јас не сум баш така добро информиран околу краковите ..и што има тоа врска кој крак се користи за играта ?мислам...се е до компјутерот(можеби)...фала инаку на тебе ..паднав у депресија:pos2: мислев дека нема да ја биде ..бај д уеј.. денеска ја зимамKe ja odi na Low :nesum: Probaj i moze i poubavo ke odi. Ama nabavisi dobar krak
NVIDIA GeForce 9400 GTГрафичка кажувај. До сеа е добро.