GTA IV

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Еднаш прашав и некако не ми одговорија...Ги имам сејвовите од Гта..Ги копирам каде што треба у C/.. и после кога идам у играта не ми ги наога..Ако некој знае како да го напраам ова нека пише..

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Еднаш прашав и некако не ми одговорија...Ги имам сејвовите од Гта..Ги копирам каде што треба у C/.. и после кога идам у играта не ми ги наога..Ако некој знае како да го напраам ова нека пише..
Во Documents ги стави пак, така ?
- Ако си ги ставил таму мора да ти ја отвори играта со сејфовите.
Оти јас го направив истото кога го форматирав пред некој ден.
Ако нејке незнам со да ти казам. Или ај направивака. Почнија играта од почеток без стариот сејф фаил. Кога ке поцнес направи сејф фаил во Documents. Исклучисе и копирајго стариот сејф фаил над новиот сеф фаил. Мора да работи. Пробај па пиши.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

Треба да се логираш со истиот акаунт од порано :)

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Презакон игра , баш ја превртив ама немам баш многу идеи како да се забавувам? имате предлози? Иначе бев во статуата на среќата и го видов срцето на либерти сити! ЈЕЗИВО! :D

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
дечки ве молам ај кажете ми дали ке ја биде кај мене со ваков комп. ?

AMD Althon (tm) 64X2 Dual
Core Processor 4400+
1.43 GHz, 2GB RAM
Physical Address Extension...

Btw. графицчката ми е Nvidia

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
дечки ве молам ај кажете ми дали ке ја биде кај мене со ваков комп. ?

AMD Althon (tm) 64X2 Dual
Core Processor 4400+
1.43 GHz, 2GB RAM
Physical Address Extension...

Btw. графицчката ми е Nvidia
Btw. напиши каква графичка :)
И+со таков процесор НЕМА ШАНСИ да ја играш. Барем рамот ти е ,,солиден’’:toe::vozbud::vozbud:

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
Ke ja odi na Low :nesum: Probaj i moze i poubavo ke odi. Ama nabavisi dobar krak
хммм..па јас не сум баш така добро информиран околу краковите ..и што има тоа врска кој крак се користи за играта ?мислам...се е до компјутерот(можеби)...фала инаку на тебе ..паднав у депресија:pos2: мислев дека нема да ја биде ..бај д уеј.. денеска ја зимам:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom