Siminjaj novite driveri za nvidia ili ati(zavisi kakov model na graficka imas).поздрав народе .....пак јас дојдов да се исплачам ....вака ..ја инсталирам гта4 ...и се е сега во ред ..само имам мал прблем... ја вклучувам играта и ми гу нема колите ...зградите воопшто не се гледаат..а луѓето ..не знам само на сон ...
како можам да поправам ова ...??? pls ...ДАЈTЕ МИ ПОМОШ ЗАШТО СТВАРНО СУМ ОЧАЕН !!! ФАЛА ОДНАПРЕД
Pisav na forumot za pobaruvanje na igri, se nadevam deka i ova ke pomogne....Siminjaj novite driveri za nvidia ili ati(zavisi kakov model na graficka imas).
Simni noviot net framework 3.5 so updejtot.
Ako i ova ne pomaga ondak reinstall na igrata i staj go krakot od razor 1911!
Ova moze da ti go prai zs imas slaba graficka ... a moze i do drajverite.... ako gi imas najnovite i pak nesaka instalirajgo patchot mene taka ne mi sakase isto i so patchot ja napraiv...поздрав народе .....пак јас дојдов да се исплачам ....вака ..ја инсталирам гта4 ...и се е сега во ред ..само имам мал прблем... ја вклучувам играта и ми гу нема колите ...зградите воопшто не се гледаат..а луѓето ..не знам само на сон ...
како можам да поправам ова ...??? pls ...ДАЈTЕ МИ ПОМОШ ЗАШТО СТВАРНО СУМ ОЧАЕН !!! ФАЛА ОДНАПРЕД
Од кај ја зема?Ја земав играва оригинал, иако ја имам пиратската од декември, сега ќе пробам да видам multiplayer како е. Има ли некој играно multiplayer?
Од Софија. Колку што знам тука не се наоѓа никаде.Од кај ја зема?
Сигурно нешто не праиш како што треба. Ја имам играва(исто симната од интернет), имам крак, најновиот апдејт го инсталирав и без да се исклучувам од интернет можам да ја стартовам играм играва, иако ми е пиратска. Ако не си ја средил уште, пиши ми ПП, па ке ти објаснам.Pisav na forumot za pobaruvanje na igri, se nadevam deka i ova ke pomogne....
Znaci gi imam simnato 2te DVD od GTA, potoa simnav eden kup krakovi od internet, koe preku rapidshare, koe preku torent, no nisto ne raboti, probav prvo preku offline activation i nisto...... posle so krakot na Razor 1911, pa nisto, i internet konekcija iskluciv i nisto ne dobivam pak mi kazuva deka moram da se registriram na rockstar, dali ke mozete da mi pomognete sto da napravam za da ja vklucam igrava koja me budali....
P.S.: Ja simnav pred cela edna nedela i seuste ne znam kako da ja vklucam .......
Pa spored mene nema logika da ima avioni posto e eden grad!Pologicno e da ima samo helikopter.Ја симнав играва и според мене е закон. Цел град изгледа реално. Мислам дека ќе беше добро да има нешто као селце, како country делот во San Andreas па да се качуваме по планини да ораме нивје :pos2:. И едно нешо што не ми се свиѓа е тоа што нема авиони во играва.
Najprvo eden reinstall na igrata.Potoa ke si go simnes noviot net framework 3.5. Potoa ke si gi simnes novite drajveri od nvidia ili ati radeon(zavisi kakov model na graficka imas).Pisav na forumot za pobaruvanje na igri, se nadevam deka i ova ke pomogne....
Znaci gi imam simnato 2te DVD od GTA, potoa simnav eden kup krakovi od internet, koe preku rapidshare, koe preku torent, no nisto ne raboti, probav prvo preku offline activation i nisto...... posle so krakot na Razor 1911, pa nisto, i internet konekcija iskluciv i nisto ne dobivam pak mi kazuva deka moram da se registriram na rockstar, dali ke mozete da mi pomognete sto da napravam za da ja vklucam igrava koja me budali....
P.S.: Ja simnav pred cela edna nedela i seuste ne znam kako da ja vklucam .......
www.zamunda.net во комбинација со BitComet, би требало да ти даде 500 kbps, па нагоре.Ја пуштив да се симнува ама нешто споро иде торентот едвај со 40 тера. се надевам дека е добра зошто 14 гига не би било пожелно за џабе да чекам да се симнат :smir:
Не му требаат драјвери ако нема проблеми со играта...Дечкото побара крак а јас му пратив..:helou:Pa spored mene nema logika da ima avioni posto e eden grad!Pologicno e da ima samo helikopter.
Najprvo eden reinstall na igrata.Potoa ke si go simnes noviot net framework 3.5. Potoa ke si gi simnes novite drajveri od nvidia ili ati radeon(zavisi kakov model na graficka imas).
Potoa ke naprais mount na iso fajlovite so daemon tools.Ke ja instaliras igrata zaedno so RGSC(ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB). Koga ke ja instaliras igrata so se rgsc ke go otvoris rgsc i ke stisnes play.Ke ti pobara games for windows live da simnes od internet.Ke kliknes na linkot i ke go downloadiras i ke go instaliras.Potoa ke go simnes krakot od razor1911 od net i ke go kopiras vo folderot kaj so ti e instalirana gta.Posle startuvas rgsc ides i accept na toa so ti bara ides potoa skip login.Posle toa ke stisnes na golemoto kopce play vo leviot dolen agol na rgsc.Cekas da ti se pusti igrata-igrata se pusta i se e vo red.