GTA IV

H

-HRO

Гостин
поздрав народе .....пак јас дојдов да се исплачам ....вака ..ја инсталирам гта4 ...и се е сега во ред ..само имам мал прблем... ја вклучувам играта и ми гу нема колите ...зградите воопшто не се гледаат..а луѓето ..не знам само на сон ...
како можам да поправам ова ...??? pls ...ДАЈTЕ МИ ПОМОШ ЗАШТО СТВАРНО СУМ ОЧАЕН !!! ФАЛА ОДНАПРЕД
Siminjaj novite driveri za nvidia ili ati(zavisi kakov model na graficka imas).
Simni noviot net framework 3.5 so updejtot.
Ako i ova ne pomaga ondak reinstall na igrata i staj go krakot od razor 1911!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Siminjaj novite driveri za nvidia ili ati(zavisi kakov model na graficka imas).
Simni noviot net framework 3.5 so updejtot.
Ako i ova ne pomaga ondak reinstall na igrata i staj go krakot od razor 1911!
Pisav na forumot za pobaruvanje na igri, se nadevam deka i ova ke pomogne....
Znaci gi imam simnato 2te DVD od GTA, potoa simnav eden kup krakovi od internet, koe preku rapidshare, koe preku torent, no nisto ne raboti, probav prvo preku offline activation i nisto...... posle so krakot na Razor 1911, pa nisto, i internet konekcija iskluciv i nisto ne dobivam pak mi kazuva deka moram da se registriram na rockstar, dali ke mozete da mi pomognete sto da napravam za da ja vklucam igrava koja me budali....

P.S.: Ja simnav pred cela edna nedela i seuste ne znam kako da ja vklucam ....... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
поздрав народе .....пак јас дојдов да се исплачам ....вака ..ја инсталирам гта4 ...и се е сега во ред ..само имам мал прблем... ја вклучувам играта и ми гу нема колите ...зградите воопшто не се гледаат..а луѓето ..не знам само на сон ...
како можам да поправам ова ...??? pls ...ДАЈTЕ МИ ПОМОШ ЗАШТО СТВАРНО СУМ ОЧАЕН !!! ФАЛА ОДНАПРЕД
Ova moze da ti go prai zs imas slaba graficka ... a moze i do drajverite.... ako gi imas najnovite i pak nesaka instalirajgo patchot mene taka ne mi sakase isto i so patchot ja napraiv...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ја земав играва оригинал, иако ја имам пиратската од декември, сега ќе пробам да видам multiplayer како е. Има ли некој играно multiplayer?

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Јас имам играно онлине а и многу други членови...Игравме преку хамачи имаше и тема..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Од кај ја зема?
Од Софија. Колку што знам тука не се наоѓа никаде.
Ако му треба на некој дополнителни информации за оригиналот нека ми пише на профил да не бегам од темата. Поз

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Znaci gi imam simnato 2te DVD od GTA, potoa simnav eden kup krakovi od internet, koe preku rapidshare, koe preku torent, no nisto ne raboti, probav prvo preku offline activation i nisto...... posle so krakot na Razor 1911, pa nisto, i internet konekcija iskluciv i nisto ne dobivam pak mi kazuva deka moram da se registriram na rockstar, dali ke mozete da mi pomognete sto da napravam za da ja vklucam igrava koja me budali....

P.S.: Ja simnav pred cela edna nedela i seuste ne znam kako da ja vklucam ....... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Сигурно нешто не праиш како што треба. Ја имам играва(исто симната од интернет), имам крак, најновиот апдејт го инсталирав и без да се исклучувам од интернет можам да ја стартовам играм играва, иако ми е пиратска. Ако не си ја средил уште, пиши ми ПП, па ке ти објаснам.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Ја симнав играва и според мене е закон. Цел град изгледа реално. Мислам дека ќе беше добро да има нешто као селце, како country делот во San Andreas па да се качуваме по планини да ораме нивје :pos2:. И едно нешо што не ми се свиѓа е тоа што нема авиони во играва. :(

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Ја пуштив да се симнува ама нешто споро иде торентот едвај со 40 тера. се надевам дека е добра зошто 14 гига не би било пожелно за џабе да чекам да се симнат :smir:

H

-HRO

Гостин
Ја симнав играва и според мене е закон. Цел град изгледа реално. Мислам дека ќе беше добро да има нешто као селце, како country делот во San Andreas па да се качуваме по планини да ораме нивје :pos2:. И едно нешо што не ми се свиѓа е тоа што нема авиони во играва. :(
Pa spored mene nema logika da ima avioni posto e eden grad!Pologicno e da ima samo helikopter.

Najprvo eden reinstall na igrata.Potoa ke si go simnes noviot net framework 3.5. Potoa ke si gi simnes novite drajveri od nvidia ili ati radeon(zavisi kakov model na graficka imas).
Potoa ke naprais mount na iso fajlovite so daemon tools.Ke ja instaliras igrata zaedno so RGSC(ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB). Koga ke ja instaliras igrata so se rgsc ke go otvoris rgsc i ke stisnes play.Ke ti pobara games for windows live da simnes od internet.Ke kliknes na linkot i ke go downloadiras i ke go instaliras.Potoa ke go simnes krakot od razor1911 od net i ke go kopiras vo folderot kaj so ti e instalirana gta.Posle startuvas rgsc ides i accept na toa so ti bara ides potoa skip login.Posle toa ke stisnes na golemoto kopce play vo leviot dolen agol na rgsc.Cekas da ti se pusti igrata-igrata se pusta i se e vo red.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ја пуштив да се симнува ама нешто споро иде торентот едвај со 40 тера. се надевам дека е добра зошто 14 гига не би било пожелно за џабе да чекам да се симнат :smir:
www.zamunda.net во комбинација со BitComet, би требало да ти даде 500 kbps, па нагоре.

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Pa spored mene nema logika da ima avioni posto e eden grad!Pologicno e da ima samo helikopter.

Najprvo eden reinstall na igrata.Potoa ke si go simnes noviot net framework 3.5. Potoa ke si gi simnes novite drajveri od nvidia ili ati radeon(zavisi kakov model na graficka imas).
Potoa ke naprais mount na iso fajlovite so daemon tools.Ke ja instaliras igrata zaedno so RGSC(ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB). Koga ke ja instaliras igrata so se rgsc ke go otvoris rgsc i ke stisnes play.Ke ti pobara games for windows live da simnes od internet.Ke kliknes na linkot i ke go downloadiras i ke go instaliras.Potoa ke go simnes krakot od razor1911 od net i ke go kopiras vo folderot kaj so ti e instalirana gta.Posle startuvas rgsc ides i accept na toa so ti bara ides potoa skip login.Posle toa ke stisnes na golemoto kopce play vo leviot dolen agol na rgsc.Cekas da ti se pusti igrata-igrata se pusta i se e vo red.
Не му требаат драјвери ако нема проблеми со играта...Дечкото побара крак а јас му пратив..:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom