- Член од
- 3 февруари 2013
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 1.028
интегрална е на лаптопов..![]()

Извини, процесоро неможе сам да ја држе играта. Треба 1GB VRAM од графичката, најмалку. Требало system requirements да провереш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
интегрална е на лаптопов..![]()
интегрална е на лаптопов.
asus x750jСПоред интернетов, може демек да се игра и на интегрирана графичка.
Не дека Јутуб е некој релевантен извор, зашо може и некој да каже дека игра на Интегрирана, а да не игра, но пробај види.
Види што чип е интегрираната и пиши на youtube GTA V Intel HD xxxxx, може ќе се погоди некој што ја пробал, па и има среќа да ја игра.
п.с. пиши што лаптоп имаш, име и шифра.
колку рам имаш одделено за графичка, дај screenshot од подесувањата за графика во игратаима ли некоја финта како да го намалам лагот при играње? могу лагира при трчање, пукање и возење. Ги играм мисиите, не онлајн. се ми е на минимум ставено
ја играм на лаптоп
Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz
RAM 8GB
64-bit Operating System
И јас се испробав, ама лагот не го решив. Се мислам дека е од торентот на Reloaded. Имам солиден компјутер и графичка картица и мислам дека не е до компјутерот. За секој случај ги изгаснав сите програми и антивирус, ама лагот не исчезна. Конкретно мене ми се појавува во за време на мисиите. Совет?
Па што знамШто подразбираш под солиден компјутер?
До Reloaded не е зашто јас ја имам и нема проблеми.
Па што знам
Processor i-7 6700 CPU 3.40 GHz
8 GB Ram
GeForce GTX 970 2GB
Win 10
За онлајн може ке треба да намалиш нешто малце ама кај и да е ке тераВреди играва за 30 евра?
Ќе ја тера онлајн на i3 4150 @ 3.5 Ghz и GTX 750 Ti со 8GB рам?
Ја играв пиратската верзија без никаков проблем на 60 фпс на дифолт сетингс, без ништо да чепкам.