Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ја земав на попустов, додајте ме на стим да играме heists заедно или слично, немам многу другари што ја играат играва само двајца така да барам луѓе за дружба и правење пари. :D

Џабе Steam. R* користе Social Club. Таму се додавајте.

Ја се утепав играјќи Online овие денови. Там'н имаше снег у LS и 50% бонус на freemode
missions. Многу му се радувам на снегот :D

2zyCOgp.gif

(gif-о е 9мб и незнам дали ќе се отвори, еве линк за секој случај: 2zyCOgp.gif)

Му турив кур на машкиот карактер со мутавите Biker Missions. Остана на 126 ранк.
Женскиот карактер ми не негде 267.
9xOvC2V.jpg
CEO мисиите ми се свиѓат многу. Посебно со најновото DLC, Import/Export.

Еј може да јадам бан ако користам xbox360ce? Читам по нетов, едни викаат може, други не. Го има некој од вас користено?

Имам срање лаптоп чабе ја земав играва кога ми сецка ај ке дочекам сеа летово у план сум нов да земам па ке можам малце ко човек да ја осетам играва

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Имам срање лаптоп чабе ја земав играва кога ми сецка ај ке дочекам сеа летово у план сум нов да земам па ке можам малце ко човек да ја осетам играва

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kolku ja zema?

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Igra li nekoj aktivno Online daj da se zbereme malce da se pozezame nesto heistovi ceo/meo :) interesna mi stana u posledno vreme GTA Online posebno so trkive a i so CEO missite samo ne se igra so rusi i poljaci u public lobby samo se pukaat kao retardi :D

рам 8GB имам и мислам дека ќе ја отвори

рам 8GB имам и мислам дека ќе ја отвори
Jas imam Intel HD grafika duplo pojaka od tvojta e i posle 2-30 min, posebno ako vozam znae da secne malce.
Ali dodeka ne probas dzabe mlateme prazna slama.
Instaliraj, posedi najslaba rezolucija, najniski setinzi i ke vides ali ja biva, ali ne ja biva...

за инсталација колку време ќе треба одприлика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom