Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
do 3 sezona gledav poslem ne, katastrofa e ali vredese da se gleda i do 3-ta ,dobri glumici ima :vozbud:

Јас како шо сфатив Џорџина има украдено бебе од болницата најверојатно. А Ден пошто е глуп ке поверва.
Ќе ми објасниш како бремена (сеуште непородена) женска има украдено дете и така лаже?
Го зима и го става во стомак :pos:

a-sparks-sighting.jpg

Или нема ни воопшто да е трудна?
Иначе не знам од кај си слушнал кога не е ни почнато снимањето на 4тата сезона. И ќе почне за некој месец. Така да не верувам дека некој има нешто кажано од сценариото за 4тата сезона. Само шпекулации.

Ќе ми објасниш како бремена (сеуште непородена) женска има украдено дете и така лаже?
Го зима и го става во стомак :pos:

a-sparks-sighting.jpg

Или нема ни воопшто да е трудна?
Иначе не знам од кај си слушнал кога не е ни почнато снимањето на 4тата сезона. И ќе почне за некој месец. Така да не верувам дека некој има нешто кажано од сценариото за 4тата сезона. Само шпекулации.
Претпоставувам со оглед на тоа дека се работи за Џорџина. Не мора да е вистина.
Го украде бебето ама не го пикна встомак :) .
A и не забележав предходно дури збораше со Блер и со Чак дека има голем стомак . :)
Значи претпоставка.

Намерно ја имаа облечено во огромно палто кога збореше со Блер претходно за сега некој да си помисли дека стварно е трудна. Ама се кладам дека не е, Џорџина е, мора да се работи за лага.
Немам читано ништо официјално, ама претпоставувам дека од септември ќе продолжат со нови епизоди, иде лето, одмори..
А и јас сакам во новата сезона да видам што правеле летото во Париз, само ако не зезнат ко минатиот пат кога се се сведе на раскажување кој што правел. :)

И јас почнав со Госип Грл, ама се уште сум на прва сезона :kesa::kesa::kesa: се надевам до почеток на 4 ке успејам да ги изгледам сите 3сезони и да ви се приклучам во разговорот:smir:иначе закооон серија.

И јас почнав со Госип Грл, ама се уште сум на прва сезона :kesa::kesa::kesa: се надевам до почеток на 4 ке успејам да ги изгледам сите 3сезони и да ви се приклучам во разговорот:smir:иначе закооон серија.
Имаш време до септември ќе не стигнеш и дури и ќе чекаш за 4та. :)

Имаш време до септември ќе не стигнеш и дури и ќе чекаш за 4та. :)

хехе изгледа така и ке биде... серијава е многу заразна и не можам да престанам да ја гледам. Ден и Серена ми се стварно досадни, а Блер и Чак сега кога конечно се пар баш ми се слатки така заљубени. Иначе ја почнав и 3та сезона и изгледа дo септември ке имам време и од почеток да си ги изгледам :):):)

Не ми е ништо посебно серијава. Нешто како Млади бунтовници. Кога почнав да ја гледам прва сезона реков не ја гледам втора, не ми се допаѓаше. И тогаш се заљубија Чак и Блер. И ај како да не гледаш :) Преслатки се. Посебно од третава сезона ме бендисаа епизодите дури се заедно. Инаку на две епизоди до крај сум.

Значи, Блер и Чак ми се фаворити, мада Чак не знам како може да ви се свиѓа, ич не е убав, и не знам како на new_yorker Чак може да му биде модна икона, на човекот во прва и втора сезона секој детал му беше кариран. Смешен дури беше, пренатрупан. Џени и Серена најубаво се облакаат, Блер 99% од времето е во фустани, што не викам дека е лошо, али не може со Џени и Серена. И чак многу шепоти. Јас гледам без превод и стварно замарително е да се напињаш да го чуеш.
Ден и Серена се најдосадните ликови у цел свет. Посебно Серена.
Џени ми е најомразена, толку неразбран лик заслужува да го отпишеш.
Ванеса е ок, мада обетките никогаш не и се во тон со облеката на неа.
Нејт е најнајнајубав, иако е малце тринаесто прасе.
Лили и Руфус се многу досадни и замаранти. Лили една фаца има и не ја смени цела серија, којзнае колку пластични операции има на неа.
Џорџина у прва сезона ја мразев, али откога стана религиозна (и откако прекина да биде религиозна) ми е фаворит, занимлива е.

За содржината на серијава - секој со секого ги размени дечковците и девојките. Боже сачувај, ја од општа култура не би идела со некој со кој најверна другарка идела 100 години. (Мислам на Серена и Нејт, Чак и Блер) Ептен си се разменуваат. Боље е насвако да има нови ликови отколку ова. Па од цел Њујорк можат ваљда да најдат дечко со кој не се познаваат цел живот. И тоа "те сакам" не знам зошто толку многу им значи кога чим раскинат со еден веднаш идат со друг. И луѓево не сфаќаат дека најдобро е да бидеш искрен. Они само прилажуваат и после тешко им е. Епа како нема да им биде тешко кога у три сезони не научија да не лажат и да не кријат (Ова конкретно за Серена зборам пошто девојката толку сакаат да ја претстават како фина, емотивна девојка, али гледаат дека така нема да има заплети во серијата, па кажуваат некои глупости како тоа дека спиела со Роналдо. Дај нека покажат веќе еднаш каква е кога ќе збесне, а не само да им веруваме на зборовите на другиве глумци).
Иначе браво за гостите, баеѓи популарни ликови видов.

--- надополнето ---

Догледав. Не знам зошто Блер му се налути толку на Чак што спиел со Џени кога знаеше дека уште откога раскинаа Чак изналегна со различни девојки.
Друго, Џени се знаеше дека ќе замине, тоа се најавуваше одамна, а и многу проблеми имале зад сцената со Блер. Сцената во возот ме потсети на првата епизода кога Серена дојде во Њујорк со воз.
Трето, Чак не верувам да умре, ама ако умре не гледам више. Верувам дека ова е тактика на сценаристите - тој ќе биде во смртна опасност и Блер ќе му се смири и пак ќе бидат заедно. Пошто така се најинтересни. Али, сцената кога го ранија Чак можеле да ја направат многу попотресна. Ова на ништо не личеше, ни да се сожалиш, ни да се расплачеш ни ништо. :) Бтв се растурив од плачење кога раскинаа Чак и Блер во третава сезона ради лепотанот од вујко на Чак. A пошто момциве кои го испукаа збореа на којзнае кој јазик, и му го зедоа прстенот, ми дојде една смешна идеја. Нели Блер и рече на Серена дека семејството на Дорота има врски со мафијата од нивната земја. Има тука нешто.

Слаба сезона. Тоа со мајка му на Чак беше шпанска серија. Заплетот со вујко му на Чак беше ужас, му го препиша назад хотелот заради еден бакнеж со Блер? Сакал да го види Чак како губи се, my ass. Tуку сценаристиве не знаеле како да го тргнат па ај на најглупиот начин.
Тројката беше катастрофа. Јес да згодни беа девојките али ич не ми се допадна.

И ај некој нека ми објасни нешто. Пред Блер да се запише на факултет, нели имаше една девојка на која и изиграваше дадилка,а која очајно сакаше да ја изгуби невиноста. Епа кога ја најдоа девојкава со едно момче, и кога Чак му рече на момчето "А word of advice, loose (или lose) the tulips", што беше финтата? Не разбрав :(

Нели Блер и рече на Серена дека семејството на Дорота има врски со мафијата од нивната земја. Има тука нешто.

Не беше тоа на полски, така да нема везе со тоа.

Него, оваа Џорџина сигурно ќе го лаже Ден дека е трудна и бебето од болница ќе му рече дека е негово за да го задржи или нешо.
А Блер стварно не знам шо се испотресе толку, напиња веќе.
Скар смир си праи.

Подобро ќе е за серијава да ја подобри четвртата сезона оти ќе ја фатат удолницата.

Џени и Ванеса ми беа симпатични и делумно ќе ми недостигаат во новата сезона. Но се надевам дека ќе бидат заменети со некои нови и поинтересни ликови, бидејќи беа малку досадни :)

Интересното е во серијава, кога и да бараат некого, тој другиот е секогаш недостапен и се вклучува гласовната пошта. АМА СЕКОГАШ! Како е возможно тоа, не знам :) И во најчест број случаи, имаат да соопштат нешто многу важно, па тој другиот предоцна ќе ја слушне пораката и за тоа време веќе се случил пресврт во настаните.

Тоа со мајката на Чак мислам дека беше непотребно. Го ставија божем за да биде поинтересно, ама мене не ми беше. Еве во четврта сезона ќе се појави татко и` на Серена, па ајде после очекувам мајката на Ден и Џени повторно да се појави, или можеби некој од претходните сопрузи на Лили Бас или слично.

А да, и каде е Gossip Girl со нејзините трачеви?! Нели ќе ги следеше и кога ќе одеа на факултет? Не е исто без неа :)

првите две сезони ми беа баш интересни, ама со третата малку зезнаа работа....ајде ваљда со четврта ке извадат работа. Чак нема шанси да умре, очекувам Блер пак да му се врати. А ова со Џорџина ме потсеќа на шпанска серија:tv:

Уф, ја најдов темава..:)(не дека порано се трудев да ја побарам)
Него што ми беше зборот.. А да, закон серија, бар мене ми се свиѓа:)Трите сезони ги симнав и ги изглеав за околу 2-3 дена, највеќе 4.Значи гледање нон стоп само на 3мин пауза за извршување природни потребни и земање сокче или слично:pos:
Омилени ликови се уште неам(не знам зошто), али лик што највеќе ме нервира дефинитивно е Џени!Се надевам нема да се врати во 4та сезона на раат да си ја глеам серијата:).
А за 4та сезона, исто како и повеќето, го делам мислењето дека Чак нема да умре, Блер како и секогаш што праела-ќе му се смири и не знам зошто ама се надевам дека Ерик ќе се прогласи за би, а не како што е сега:).
Толку од мене засега.Чекам 4та сезона..

Не баш толку типично за мене, почнав да ја гледам серијава во недостаток на серии за гледање, при крај на 2ра сезона сум. Досега немам сретнато толку заразна серија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom