јас мислев ке седиме онака. ке седиме. -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ќе ми објасниш како бремена (сеуште непородена) женска има украдено дете и така лаже?Јас како шо сфатив Џорџина има украдено бебе од болницата најверојатно. А Ден пошто е глуп ке поверва.

Претпоставувам со оглед на тоа дека се работи за Џорџина. Не мора да е вистина.Ќе ми објасниш како бремена (сеуште непородена) женска има украдено дете и така лаже?
Го зима и го става во стомак
![]()
Или нема ни воопшто да е трудна?
Иначе не знам од кај си слушнал кога не е ни почнато снимањето на 4тата сезона. И ќе почне за некој месец. Така да не верувам дека некој има нешто кажано од сценариото за 4тата сезона. Само шпекулации.
. 

Имаш време до септември ќе не стигнеш и дури и ќе чекаш за 4та.И јас почнав со Госип Грл, ама се уште сум на прва сезона :kesa::kesa::kesa: се надевам до почеток на 4 ке успејам да ги изгледам сите 3сезони и да ви се приклучам во разговорот:smir:иначе закооон серија.

Имаш време до септември ќе не стигнеш и дури и ќе чекаш за 4та.![]()

Преслатки се. Посебно од третава сезона ме бендисаа епизодите дури се заедно. Инаку на две епизоди до крај сум.
Бтв се растурив од плачење кога раскинаа Чак и Блер во третава сезона ради лепотанот од вујко на Чак. A пошто момциве кои го испукаа збореа на којзнае кој јазик, и му го зедоа прстенот, ми дојде една смешна идеја. Нели Блер и рече на Серена дека семејството на Дорота има врски со мафијата од нивната земја. Има тука нешто.

Нели Блер и рече на Серена дека семејството на Дорота има врски со мафијата од нивната земја. Има тука нешто.

И во најчест број случаи, имаат да соопштат нешто многу важно, па тој другиот предоцна ќе ја слушне пораката и за тоа време веќе се случил пресврт во настаните. 
(не дека порано се трудев да ја побарам)
Трите сезони ги симнав и ги изглеав за околу 2-3 дена, највеќе 4.Значи гледање нон стоп само на 3мин пауза за извршување природни потребни и земање сокче или слично
.
.